Der blæser positive vinde over Egedal Centret:

Flere tomme butikker forventes udlejet til foråret

“I løbet af foråret, så er fire eller fem af de mindre tomme butikker blevet lejet ud,” siger Søren Lyhne, formand for Ejerlauget i Egedal Centret - til gengæld går det mere trægt med at finde lejere til de større butikker

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

En del tomme butikker præger stadig Egedal Centret i Stenløse, men det bliver der snart lavet om på.
Ifølge Søren Lyhne, formand for Ejerlauget i Egedal Centret, så kommer det nye år til at kaste flere lejemål af sig.
“Når vi kommer til foråret, så har vi fundet nye lejere til fire eller fem af de mindre tomme butikker. Det er jeg ret overbevist om,” siger Søren Lyhne til Lokalavisen Egedal.
Hans optimisme bunder især i de mange henvendelser, som er landet hos ejerne af de forskellige lokaler.
“Jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi mærker en rigtig stor efterspørgsel og interesse for at komme hertil, så jeg tror på, at der i det nye år falder en række lejemål på plads,” siger Søren Lyhne, som dog ikke vil komme ind på, hvilke butikker, der kunne være interessant at få til Egedal Centret.
“Det vil jeg gerne holde for mig selv, men vi har nogle tanker og ønsker for vores butiksflow. Derfor siger vi ikke bare ja til alt,” siger formanden.

Drømmer om et spisested

Mens der er rift om de mindre lejemål, så er det noget sværere at finde lejere til centerets store butikslokaler - ikke mindst det tidligere Guggenheim-lokale i midten af centeret, hvor man gerne ser en ny café eller en restaurant.
“Der er ikke noget nyt i forhold til det tidligere Guggenheim-lokale. Vi skal nok melde det ud, når der foreligger noget konkret,” siger Stine Jensen fra udlejervirksomheden Jeudan.
I maj måned kunne hun ellers bekræfte, at et spændende lejemål var faldet til jorden på selve målstregen.
“Jeg ønsker ikke at gå i detaljer om tidligere eller nuværende forhandlinger, men jeg kan bare konstatere, at det stadig er et stort ønske at få en café eller restaurant til centeret. Vi taler også med interesserede, og vi er i arbejdstøjet for at lande en aftale, men den slags kan godt tage tid. Nu har lokalet stået tomt i nogle år,” siger Stine Jensen, der heller ikke har nyt omkring den resterende del af Netto-butikken på Søløvetorvet.
“Lige nu og her er det ikke et lokale, som vi er tæt på at finde lejere til. Det er 1800 kvadratmeter, så der er mange muligheder - også for at dele det op i to lejemål,” siger Stine Jensen.

Legeredskaber på vej

Til næste år fylder Egedal Centret i øvrigt 50 år, og det bliver, ifølge Søren Lyhne, fejret med en række nye tiltag, der vil udvikle det lokale indkøbscenter.
“Vi har malet en del af første sal. Det arbejde fortsætter i det nye år, og så har vi kastet os over et projekt med nye legeredskaber for børn. Det er vores plan, at der på torvet ved Centerkiosken og Center Pølser skal etableres en trampolin og andre legeredskaber for børnene,” siger Søren Lyhne.

Publiceret 02 January 2018 00:00

SENESTE TV