Tog taxa fra Falster til Egedal:

Skred fra kæmpe regning

En mand løb fra taxa’en og en regning på 2199 kroner, da han tidligt fredag morgen blev kørt helt fra Guldborg ved Falster til Egedal Centret i Stenløse

Af
Kenneth Tanzer

En taxachauffør fik fredag morgen en lang næse af en kunde, som skulle den lange vej fra Guldborg ved Falster til Egedal Centret i Stenløse.
Da vognen trillede ind til Egedal Centret, hoppede kunden nemlig ud af vognen og flygtede fra stedet - og ikke mindst regningen på 2199 kroner. Det oplyser Nordsjællands Politi i Frederikssund.
Turen, der startede i Guldborg kl. 6.57 og sluttede i Stenløse kl. 8.25, havde også et forspil i forhold til betalingen.
“Kunden ville betale med en bankoverførsel, men det blev afvist af chaufføren. De blev i stedet enige om at betale via MobilePay, men det kom der altså ikke noget ud af,” siger Henrik Laugesen, der er faglig koordinator hos Nordsjællands Politi i Frederikssund.
Kort efter flugten i Stenløse valgte chaufføren at anmelde episoden og give politiet et signalement af den mandlige kunde fra Falster.
“Han er beskrevet til at være mellem 28 og 35 år gammel og spinkel af bygning. Derudover er han tatoveret i ansigtet og på armene,” siger Henrik Laugesen.

Publiceret 02 January 2018 00:00

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Lokalavisen Egedal
SENESTE TV

Læserbrev:

Store forskelle på offentlige lønninger i Egedal

Af Jens Holst, Hyldekær 55, 2765 Smørum. I forbindelse med den indeværende krise på det offentlige arbejdsområde, hvor vi i skrivende stund ikke kender udfaldet af konflikten, så dukker der hele tiden interessante informationer op om de offentlig ansattes løn og arbejdsvilkår. Der har fra den ene side været ført påstande om, at de offentlig ansattes lønninger er steget mere i forhold til de private. Og det viser sig desværre, at Sofie Løhde har ret: Nogle journalister har sat sig for at undersøge, hvilke offentligt ansatte som er højst lønnet, en top 100 liste. Og gæt hvem som kommer ind på en suveræn førsteplads, foran kommunaldirektørerne fra Århus, Odense og København. Med en årsløn på 2,6 mill ligger vores mand forrest i feltet, knap 0,4 mill foran Odenses. Egedal Kommune har ry for ikke at være lønførende, når det gælder aflønning af lærere, pædagoger, sosu’er mm, men her har man altså valgt at gøre en undtagelse. Selvfølgelig skal man starte et sted, så jeg vil som læreransat håbe på, at det snart drypper lidt på degnen....