Købmandsgård-lejligheder i Ganløse lader vente på sig

Boligbyggeriet i landsbyens centrum skulle have været klar til indflytning i midten af december, men en mindre forsinkelse skubber den endelige færdiggørelse til februar/marts

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Det er ikke mere end fem måneder siden, at over 250 borgere dukkede op til rejsegildet på bolig-projektet “Købmandsgården” i Ganløse.
Dengang lød meldingen, at de otte nye lejligheder i landsbyens centrum ville stå klar til indflytning i midten af december, men en forsinkelse har nu ramt projektet.
“Det er vores håb og forventning, at hele byggeriet står klar til indvielse i februar eller marts. Vi er lidt ærgerlige over forsinkelsen, for vi vil gerne helt i mål med “købmandsgården”, men den slags sker i en byggefase. Vi er stadig meget optimistiske omkring hele projektet,” siger Claus Dindler, der sammen med Svend Rasmussen for to år siden købte den gamle og faldefærdige købmandsgård med henblik på at opføre nye ejerlejligheder.
Årsagen til forsinkelsen skal, ifølge Claus Dindler, findes flere forskellige steder.
“Vejret har spillet en rolle, og så blev vi ramt af mangel på håndværkere samt andre små udfordringer. Det har været lidt af det hele, men sket er sket. Nu ser vi i stedet fremad, og vi glæder os til det færdige resultat, som efter vores mening kommer til at passe helt perfekt ind i Ganløse,” siger Claus Dindler.
“Købmandsgården”, der byder på otte nye ejerlejligheder - fire i stueetagen og fire på første sal med tilhørende gårdhaver, tagterrasser og p-pladser, mangler dog stadig det sidste aftryk.
“Der mangler stadig lidt på anlægssiden, nemlig gadelamper og færdiggørelsen af fortovet, men vi er godt på vej. Lejlighederne i stueetagen er færdige og solgt. De er snart klar til indflytning, men de fire lejligheder på første sal skal først bygges færdig, inden vi sætter dem til salg,” siger Claus Dindler.

Publiceret 04 January 2018 06:00

SENESTE TV