Se billederne:

Herlig weekend for spillefuglene

Brætspils-festival blev et stort tilløbsstykke

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Der blev raslet med mange terninger, flyttet rundt med talrige brikker og figurer og gennemført adskillgie ivrige diskussioner på Toftehøjskolen i weekenden
Spillefuglene havde indtaget skolens lokaler, i form af Brætspilfestivalen 2018. Og der blev gået til den i alle krogene på skolen fra fredag til søndag, og alle aldre var repræsenteret, fra de helt små til de ældre.
Der blev spillet et hav af vidt forskellige spil, fra Ludo til strategiske krigsspil og hyggelige familiequiz-spil, der var noget for enhver smag.
Lørdag var der åbent hus, og her kiggede rigtig mange børnefamilier forbi for at deltage i festivalens Børnehjørnet. Her kunne man nemlig prøve et utal af forskellige børne- og familiebrætspil.
Som noget nyt var der også i år mulighed for at spille rollespil for børn og for at male en rollespilsfigur, man kunne tage med hjem.
En del af festivalens gæster overnattede hele weekenden på skolen og fik ikke meget søvn, da der også blev spillet til langt ud på de lyse morgentimer.
Det var fjerde gang, at Brætspilfestivalen fandt sted, så Ølstykke er virkelig kommet på landkortet for den sejlivede tradition. 165 var med denne gang, de fleste deltagere fra lokalområdet, men på festivalen deltog der blandt andet også folk fra Struer og Odder i Jylland.

På åbent hus lørdag var der mulighed for flere hyggelige aktiviteter i Børnehjørnet.

På åbent hus lørdag var der mulighed for flere hyggelige aktiviteter i Børnehjørnet.

Publiceret 28 January 2018 21:44

Lokalavisen Egedal nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Egedal
SENESTE TV