Louise Grandjean Coster.

Louise Grandjean Coster.

Louise er ny præst i Smørum

Jeg glæder mig til at arbejde for et aktivt sogn, siger den nye præst

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

En ny sognepræst er på vej til Ledøje-Smørum sogn.

Louise Grandjean Coster er udnævnt til sognepræst, og hun tiltræder 15. maj, som afløser for Christina Holten Møllgaard.

Den nye præst er 32 år og har i de seneste fem år været tilknyttet Sværdborg-Lundby sogne i Vordingborg provsti. Hun fortæller, at hun valgte Ledøje-Smørum, da hun har et meget positivt indtryk af sognet:

“Jeg kommer jo fra et sted med to lidt mindre land-sogne. Ledøje-Smørum virker som et lidt mere aktivt sted, med lidt flere hænder og større arrangementer”, siger Louise Grandjean Coster.

Den nye præst noterer sig blandt andet, at Konfirmandhuset er i gang med en udvidelse, og at Smørum Kirke netop har udvidet sin kirkegård.

Hun er vokset op i Risby tæt ved Ledøje, så hun lader forstå, at hun har et godt kendskab til området i forvejen.

“Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg vil bruge tiden i begyndelsen til at stikke en finger i jorden, tale med menighedsrådet om traditioner og bekymringer, så der sikres et godt fundament for alle at arbejde videre på”, siger Louise Grandjean Coster, der er gift og far til en dreng på to år.

Udover Louise Grandjean Coster er Edith Thingstrup, Brian K. Schønberg og Mads Weng tilknyttet som sognepræster i Ledøje-Smørum sogn.

Publiceret 10 May 2018 10:00

SENESTE TV