En motorcyklist blev kørt på Herlev Hospital efter en alvorlig ulykke mandag morgen. Modelfoto

En motorcyklist blev kørt på Herlev Hospital efter en alvorlig ulykke mandag morgen. Modelfoto

Motorcyklist i uheld:

Fik brud på hånd og ryg

En 33-årig mand fra Espergærde kom mandag morgen slemt til skade under et trafikuheld i Ganløse - senere på dagen blev en cyklist påkørt i krydset Frodebjergvej og Roskildevej i Ølstykke

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Politi og ambulance måtte mandag rykke ud til to trafikulykker i Egedal.

Den første fandt sted kl. 9.26 i Ganløse, nærmere betegnet Farumvej og Kalkværksvej. Her kom en 33-årig mandlig motorcyklist fra Espergærde slemt til skade, da han blev påkørt af en bil - ført af en 36-årig mand fra Smørum.

“Ulykken skete, da bilisten ville svinge til venstre fra Farumvej og ud på Kalkværksvej. Bilisten overså motorcyklisten, som ramte ind i siden af bilen. Bilisten er nu sigtet for ikke at overholde sin vigepligt,” siger Henrik Duus, specialkonsulent hos Nordsjællands Politi i Frederikssund.

Motorcyklisten blev efterfølgende kørt på Herlev Hospital.

Overså cyklist

“Han har pådraget sig et brud på sin ryg og ene hånd,” siger Henrik Duus.

Senere på dagen, klokken 16,12, fik politiet en melding om endnu et uheld i krydset Frodebjergvej og Roskildevej i Ølstykke.

“En 58-årig mandlig cyklist fra Ølstykke blev påkørt af en bil, som blev ført af en 54-årig mand fra Roskilde. Der skete det, at bilisten overså cyklisten, da han ville svinge ud på Roskildevej fra Frodebjergvej,” siger Henrik Duus, der oplyser, at cyklisten slap heldigt.

“Han klagede over smerter, men formentlig er der ikke tale om alvorlige skader. Uheldet medførte efterfølgende flere trafikale udfordringer, hvor folk holdt i kø,” siger Henrik Duus.

Bilisten kan, ifølge politiet, se frem til at blive sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Publiceret 15 May 2018 00:00

SENESTE TV