Hanne og Peter Bandholtz lukker ned for deres forretning på Høloftet i Søsum, som bliver overtaget af Egedal Entreprise.

Hanne og Peter Bandholtz lukker ned for deres forretning på Høloftet i Søsum, som bliver overtaget af Egedal Entreprise.

Farvel til “Høloftet” i Søsum:

Selskabslokale lukker

“Vi har haft et overvæld af gode arrangementer og fester dernede,” siger Hanne og Peter Bandholtz, som har solgt det populære selskabslokale “Høloftet” til lokal tømrermester

Ét af Egedals største og ældste selskabslokaler, Høloftet i Søsum, er snart kun et minde for dem som har holdt fest der - og ikke mindst for Hanne og Peter Bandholtz, som har drevet forretningen i de seneste fjorten år.

HP Catering, som forretningen officielt hedder, vil stadig levere mad ud af huset og sørge for de store firma arrangementer og rejsegilder, dog vil forretningen drives fra en anden adresse, hvorfor et selskabslokale ikke bliver en del af fremtiden.

”Vi har haft et overvæld af gode arrangementer og fester igennem årene, og kommer selvfølgelig til at savne de faste gæster dernede fra. Tiden er dog kommet til at få strømlinet forretningen til det som vi er bedst til, nemlig mad ud af huset. Og så skal det da ikke være nogen hemmelighed at det bliver rart med lidt mindre at se til i weekenderne,” siger Hanne Bandholtz i en pressemeddelelse.

Søsum-borger tager over

Ejendommen er blevet solgt til en lokal tømrermester, som har ledt efter en ejendom i denne størrelse og med en lokal placering i Egedal, for at kunne bo og drive sin forretning fra samme adresse.

”Min forretning er vokset mere end forventet de sidste par år, og jeg bruger mere og mere tid på det lager som jeg lejer pt. Da Hanne og Peter begyndte at snakke om at sælge, vidste jeg at det var på tide at rykke på ejendommen. Vi har boet i Søsum lige så længe som de har drevet Høloftet, og min familie og jeg vil helst ikke væk fra byen, så ejendommen er helt perfekt til det formål som vi skal bruge den til,” siger Henrik Hass fra Egedal Entreprise.

“Jeg ved at der er mange som vil komme til at savne selskabslokalet, men heldigvis fortsætter de med at levere mad til fester og arrangementer. Vi er selv flittige brugere af deres menuer,” siger Henrik Hass.

HP Catering og Egedal Entreprise holder en overdragelsesfest på ejendommen fredag den 1. juni kl. 16.00, hvor alle som har lyst kan komme forbi til en fadøl og sige pænt farvel og goddag.

Publiceret 18 May 2018 00:00

SENESTE TV