ØGF-talenterne kunne juble efter den store triumf. Foto: ØGF

ØGF-talenterne kunne juble efter den store triumf. Foto: ØGF

Helt til tops: Guld til Ølstykke-gymnaster

ØGF's talentfulde Micro Mix-hold løb med DM-titlen i Brøndby

ØLSTYKKE Ved weekendens DM finale i TeamGym vandt det unge og dygtige "Micro Mix-hold" DM-titlen og dermed pokalen hjem til Ølstykke Gymnastik Forening.

I en propfyldt Brøndbyhal var Micro holdene i første række, som afvikles og Mix holdene starter showet tidlig lørdag morgen. Før dagens finale er gået 2 runder af forbundsmesterskaberne hvor de 4 bedste hold i hver række kvalificere sig til finalen.

Ølstykke gymnasterne var topseedet, da de havde vundet begge runder af forbundsmesterskaberne foran Greve Gymnastik og Trampolin, og med Ringsted på 3. pladsen. Ved finale stævnet startede alle hold lige, så det var dagsformen som var afgørende. Selvom Ølstykke havde vundet med en pæn margen ned til Greve ved de 2 forudgående konkurrencer, var der lagt op til en gyser mellem de 2 hold.

Det blev lige så spændende som forventet. Greve lagde ud med at springe trampet som første disciplin, her har de 2 mindre fald, men i deres sværeste omgang landede alle perfekt. Ølstykke åbnede med rytme og leverede en solid og flot præstation uden store fejl. Dernæst var det Greve på rytme og Ølstykke på banen. I Ølstykkes 2. omgang spillede konkurrence nerverne ind da sidste og sværeste spring kiksede totalt.

Ikke på højde med ØGF

Heldigvis for ØGF var Greves rytme karakter slet ikke på højde med Ølstykkes, så de 2 hold var fortsat meget lige. Ølstykke stillede meget flotte trampet spring, med kun en enkelt lille hånd i måtten i et enkelt spring. Der manglede nu kun 2 karakterer.

De flotte trampet spring af Ølstykke gymnasterne blev godkendt af dommerne, som belønnede dem med højeste trampet karakter. Dermed kan gymnaster, trænere og medrejsende fans bryde ud i guld jubel. Ølstykke vinder med 0,6 point ned til Greve på 2. pladsen.

Ølstykke GF har i alt over 100 TeamGym gymnaster i alle aldre. Alle holdene har være til masser af konkurrencer i 2018. Det er også blevet til medaljer til flere af holdene.

Publiceret 12 June 2018 07:09

SENESTE TV