Mange mennesker lagde i søndags vejen forbi Linnebjerg Golf i Ølstykke. Foto: Linnebjerg Golf/Altinus Vin

Mange mennesker lagde i søndags vejen forbi Linnebjerg Golf i Ølstykke. Foto: Linnebjerg Golf/Altinus Vin

Stort fremmøde til golf-hygge i Ølstykke

Omkring 250 gæster lagde vejen forbi Linnebjerg Golf

ØLSTYKKE Linnebjerg Golf på Lillevang 2 i Ølstykke bød søndag på et åbent hus-arrangement, hvor man fejrede, at man er blevet officiel DGU-bane.

Og cirka 250 mennesker valgte at dukke op til begivenheden, hvor den stod på kaffe og morgenbrød på terrassen ved klubhuset, inden gæster med DGU-kort kunne prøvespille gratis på banen denne dag.

For mange, der ikke havde prøvet at slå til en golfbold før, var der grundig vejledning inden de fik udleveret en spand med bolde og et golf jern. Det kom der rigtig mange spørgsmål og gode grin ud af, og flere kunne ikke nøjes med blot en spand. Alle som havde lyst kunne slå både lange bolde på driving range og putte på den lille green ved siden af.

Flere tiltag på vej

"Der er mange nye tiltag på vej, bl.a. starter vi nu løbende nye begynderhold op, hvor der vil være fællestræning. Selvom vi nu også tilbyder fællestræning, er det sociale, uformelle og hyggen stadig grundstenene hos os," siger Jan Linnebjerg.

Samtidig er der også nye klubber i klubben, bl.a. vores Dame/herre Vinklub, hvor der spilles om en flaske vin hver gang.

Publiceret 12 June 2018 11:48

SENESTE TV