Egedal-politikerne fik mødt en masse glade børn under deres rundtur til de forskellige institutioner. Foto: Egedal Kommune

Egedal-politikerne fik mødt en masse glade børn under deres rundtur til de forskellige institutioner. Foto: Egedal Kommune

Politikere på rundtur i Egedals dagtilbud: "Vi gør allerede mange gode ting"

Fjorten institutioner, en dagplejemor og et dagplejehus har haft besøg af politikere fra Egedal Kommune

EGEDAL De forskellige dagtilbud i Egedal Kommune har den seneste måned haft politisk besøg.

Rundturen gik til fjorten institutioner, en dagplejemor og et dagplejehus.

"Som forældre afleverer og henter vi børnene i tidsrum, hvor der er meget drøn på. Vi ser ikke alt det, som børnene oplever i deres hverdag. På vores besøgstur har jeg lagt vægt på, at vi ikke ville se et pyntet billede," siger Carina Buurskov (V), formand for Familieudvalget i Egedal Kommune, i en pressemeddelelse.

På besøgene fik politikerne indblik i dagens aktiviteter og blev præsenteret for arbejdet med blandt andet sprog, børnearbejdsmiljøvurdering, struktur og planlægning. Der blev også tid til at møde kaniner, høns og kæmpestore snegle.

Nyt samarbejde

"Børnene var trygge og nysgerrige, da vi var på besøg, og personalet fortalte om deres hverdag og visioner. Besøgene er med til at give os en fælles forståelse og til at skabe et endnu bedre samarbejde bygget på tillid og dialog," siger Carina Buurskov og fortsætter:

"Vi skal hele tiden arbejde med at blive bedre, men vi skal også huske, at vi allerede gør rigtig mange gode ting og har et stærkt, fagligt fundament i vores dagtilbud. Jeg kunne godt tænke mig, at vi blev endnu bedre til at dele viden og erfaringer."

Politikernes besøg har også været startskuddet til et nyt samarbejde med forældrene fra områdebestyrelserne og været med til at skabe et solidt udgangspunkt for fortsat godt samarbejde med BUPL.

Carina Buurskov og centerchef Søren Trier Høisgaard deltog i alle besøg.

Borgmester Karsten Søndergaard var med på nogle besøg, og andre gange deltog de øvrige medlemmer af Familieudvalget Bettina Zarp og Bo Vesth.

Publiceret 14 June 2018 10:54

SENESTE TV