Det er første gang, at Egedal Kommune går ud med så stor en undersøgelse for at belyse, hvilke udfordringer og løsningsforslag virksomhederne ser for at kunne drive og udvikle deres forretningsområde i Egedal Kommune Foto: Egedal Kommune

Det er første gang, at Egedal Kommune går ud med så stor en undersøgelse for at belyse, hvilke udfordringer og løsningsforslag virksomhederne ser for at kunne drive og udvikle deres forretningsområde i Egedal Kommune Foto: Egedal Kommune

Egedal-virksomheder høres om kommunens vilkår og service

Cirka 2.400 lokale virksomheder tages med på råd i forhold til erhvervslivets service og vilkår i Egedal Kommune

EGEDAL Hvordan er din oplevelse af Egedal Kommunes overordnede erhvervsvenlighed, og hvad kunne du specifikt tænke dig blev bedre?

Sådan lyder et par af de spørgsmål, som cirka 2.400 virksomheder i Egedal Kommune får i et spørgeskema en af de nærmeste dage.

Spørgeskemaundersøgelsen er et af de første initiativer, der får penge fra den million kroner som Egedal Byråd har bevilget til at styrke kommunens erhvervsindsats.

Formålet med undersøgelsen er at styrke dialogen med virksomhederne i Egedal og skabe et kvalificeret analysegrundlag, der kan være med til at forbedre det lokale erhvervslivs vilkår og den service virksomhederne får i Egedal Kommune.

Det er første gang, at vi går ud med så stor en undersøgelse for at belyse, hvilke udfordringer og løsningsforslag virksomhederne ser for at kunne drive og udvikle deres forretningsområde i Egedal Kommune. Derfor håber jeg virkelig, at rigtig mange virksomhedsejere vil investere de nødvendige 10-12 minutter på at svare på spørgsmålene. Det hele handler om at skabe det bedst mulige vidensgrundlag for at forbedre erhvervslivets vilkår de kommende år og den service de får fra os i kommunen," siger formand for Kultur- og Erhvervsudvalget, Charlotte Haagendrup.

Egedal Erhvervsforening bifalder, at Egedal Kommune tager initiativ til at 'få kigget erhvervsservicen efter i sømmene'.

"En undersøgelse blandt de lokale virksomheder er et skridt i den rigtige retning, og jeg håber, at mange virksomhedsejere tager sig tid til at svare. Vi har brug for et nuanceret billede af, hvad erhvervslivet oplever og har af behov, siger formand for erhvervsforeningen, Anne Mollerup i en pressemeddelelse fra Egedal Kommune.

Hun understreger, at spørgeskemaundersøgelsen ikke kan stå alene.

"Vi ser meget gerne, at der bliver skabt yderligere dialog med erhvervslivet og et tæt samarbejde i de kommende år. Det vil øge chancen for, at strategien på erhvervsområdet rammer plet og bliver ført ud i livet, siger Anne Mollerup.

Spørgeskemaundersøgelsen kommer da heller ikke til at stå alene i 2018. I undersøgelsen bliver virksomhedsejerne nemlig også indbudt til at deltage i en rundbordssamtale til efteråret, der handler om at skabe dialog om, hvilke former for erhvervsfremme der er mest relevante og interessante for virksomhederne i Egedal.

"Vi inviterer, som noget af det første, otte til 12 lokale erhvervsfolk til at deltage i et dialogmøde om, hvor det giver mest mening, at vi sætter ind med forskellige erhvervsfremmende initiativer," siger Charlotte Haagendrup.

Publiceret 15 June 2018 11:56

SENESTE TV