Nordsjællands Politi kan melde om flere indbrud i Egedal. Modelfoto

Nordsjællands Politi kan melde om flere indbrud i Egedal. Modelfoto

Flere villa-indbrud i Egedal - også varebiler og genbrugsplads fik uønsket besøg

EGEDAL To varebiler, der holdt parkeret i henholdsvis Stenløse og Ølstykke, er blevet udsat for tyveri.

Det oplyser Nordsjællands Politi i Frederikssund.

I tidsrummet fra torsdag kl. 15.00 til fredag kl. 6.45 slog tyvene til mod en Renault Trafic på Måløvvej i Stenløse. Her blev sideruden knust i førersiden, men der er ikke overblik over, hvad der blev stjålet fra bilen.

Stjal vinkelsliber

På Agervænget i Ølstykke stod en Citroén Jumper for skud i tidsrummet fra torsdag kl. 22.30 til fredag kl. 6.00. Her blev begge bildøre brudt op, hvorefter tyvene slap væk med en generator og en Bosch-vinkelsliber.

Politiet kan også melde om flere villa-indbrud i Egedal Kommune.

På Bellisvej i Ølstykke blev der fra torsdag til fredag begået indbrud i en villa, hvor der blev stjålet smykker og aloevera-produkter. Politiet oplyser, at man har sikret sig DNA-spor fra stedet.

Også på Ahornvej i Ølstykke var der uønsket besøg i perioden fra torsdag til lørdag. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet fra stedet, men politiet har forsøgt at sikre sig DNA-spor fra en flaske, som der formentlig er drukket af.

Ukendte gerningsmænd slog også til på Jarlsvej og i Gjelstensåsen i Ølstykke. På Jarlsvej er der ikke overblik over, hvad der er stjålet, men på Gjelstensåsen blev der stjålet to bærbare pc'ere. Politiet har i forbindelse med indbruddet forsøgt at sikre spor fra en kuffert.

Endelig kan politiet melde om et indbrud på Ølstykke Genbrugsplads i tidsrummet fra torsdag kl. 18.15 til fredag kl. 8.05. Her blev en dør til en lagerhal brudt op, og kort efter slap gerningsmændene væk med elektronik samt fem-seks tv-skærme.

Publiceret 25 June 2018 11:31

SENESTE TV