Retten i Hillerød har idømt en afghansk kvinde i Ølstykke seks måneders fængsel for vold. Mostphoto

Retten i Hillerød har idømt en afghansk kvinde i Ølstykke seks måneders fængsel for vold. Mostphoto Andy Dean Photography

Afghansk kvinde fra Ølstykke dømt for vold

31-årig mor idømt seks måneders fængsel for vold mod sine to sønner

ØLSTYKKE En 31-årig afghansk kvinde i Ølstykke er ved Retten i Hillerød blevet idømt seks måneders fængsel for vold mod sine to sønner, hvoraf den ene er mindreårig, mens den anden er teenager.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Kvinden skal afsone tre måneder nu, mens resten af straffen er betinget af, at hun ikke begår tilsvarende kriminalitet i en prøvetid på to år, ligesom hun fik en betinget udvisning i samme periode. Det fremgår af et udskrift fra domsbogen.

Slag med ledning

Kvinden nægtede sig skyldig i anklagen, men ifølge avisen, så fandt retten det bevist, at moderen i en periode over fem år med jævne mellemrum havde udsat begge børn for legemsangreb. Det drejer sig om slag med ledning, knytnæveslag mod hovede og krop samt slag mod den yngste med en stegepande og kastet et glas efter ham.

Moderen er pt. ved at få behandlet en ansøgning om at få forlænget sin opholdstilladelse her i landet, en opholdstilladelse, som også er afgørende for, at sønnerne kan blive i Danmark

Publiceret 05 July 2018 13:02

SENESTE TV