Udvalgsformand Bo Vest (V) har netop sendt invitationer ud til de organisationer, der skal være med i udvalget. Foto: Egedal Kommune

Udvalgsformand Bo Vest (V) har netop sendt invitationer ud til de organisationer, der skal være med i udvalget. Foto: Egedal Kommune

Efter år med oversvømmelser: Nyt udvalg skal finde løsninger i Værebro Å

Egedal-byråd går en ny vej i bestræbelserne på at løse å-problematikken

Af
Kenneth Tanzer

EGEDAL Hvordan kommer man oversvømmelserne i Værebro Å til livs.?

Svaret på det spørgsmål ligger ikke lige til højrebenet, men i Egedal Kommune er man på jagt efter brugbare løsningsforslag, og derfor har byrådet på sit seneste møde besluttet et nedsætte et såkaldt "paragraf 17 stk. 4 udvalg for Værebro Å".

Repræsentanter er med

Det nye udvalg, der har til formål at drøfte og finde løsninger på de hyppige problemstillinger, kommer til at bestå af fire byrådsmedlemmer, ligesom Værebro Ålaug, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Sportsfiskerforbund og landbrugsorganisationerne kan indstille en repræsentant hver.

Rådet etableres pr. 1. september 2018 og er tidsbegrænset indenfor den gældende valgperiode, sådan at rådet opløses senest den 31. december 2021. Udvalget kan desuden invitere gæster for at belyse konkrete faglige problemstillinger.

Bo Vesth (V), formand for Teknik- og Miljøudvalget, har netop sendt breve ud til de fire organisationer, der får mulighed for at indstille en repræsentant til udvalget.

Publiceret 06 July 2018 09:26

SENESTE TV