Den lokale atlet Martin Iversen leverede en fornem præstation ved de nordiske mesterskaber i Sverige. Privatfoto

Den lokale atlet Martin Iversen leverede en fornem præstation ved de nordiske mesterskaber i Sverige. Privatfoto

Stærkt: Egedal-atlet blev dobbelt nordisk mester

Martin Iversen fra Ganløse strøg til tops i både stangspring og diskoskast

Af
Kenneth Tanzer

Martin Iversen, lokal Egedal-atlet og stifter af Atletikklubben Ganløse, har alt mulig grund til at trække på smilebåndet denne sommer.

Ved de "Nordiske Masters Mesterskaber" i atletik i Borås i Sverige trak han nemlig det længste strå i to konkurrencer i aldersklassen 60 år.

Først blev det til nordisk guld i stangspring med et resultat på 2,50 meter, hvilket var nok til at besejre svenskeren Anders Ebenfelt, og dagen efter kunne Martin Iversen lade sig hylde med endnu mere nordisk guld, da han i konkurrencen diskoskast leverede et kast på 41,90 meter - en præstation, der sikrede den samlede sejr foran konkurrenterne Peer Jensen (Danmark, Lars Åke Greiff (Norge) og Veijo Mihkinen fra Finland.

Martin Iversen, der er tidligere elitespringer i blandt andet højdespring, længdespring og stangspring, er naturligvis meget tilfreds med sejren i det svenske.

"Det er selvfølgelig en rigtig dejlig fornemmelse at stå øverst på podiet som dobbelt nordisk mester. Det er ikke to titler, som kommer af sig selv, så jeg er bare super glad," lyder det med begejstring i stemmen fra Martin Iversen.

Publiceret 12 July 2018 11:00

SENESTE TV