Danni Elmo, der selv var på scenen i Ølstykke, gør status over festivalen.

Danni Elmo, der selv var på scenen i Ølstykke, gør status over festivalen.

Bedre end sidste år: Musikfestival Ølejren melder om overskud

Ølejrens arrangør Danni Elmo ser tilbage på en yderst vellykket festival i Ølstykke, der igen gav penge i kassen

Af
Kenneth Tanzer

Danni Elmo, hårdtarbejdende arrangør af lørdagens Musikfestival Ølejren i Ølstykke, var stolt og lykkelig, da Lokalavisen Egedal fangede ham søndag aften.

"Jeg kom i seng kl. 7.00 i morges (søndag morgen, red), så jeg er træt og udkørt. I fem-seks dage op til festivalen har jeg vel brugt 18 timer i døgnet på Ølejren, men det har jo været det hele værd. Jeg er imponeret over, at 6.000 mennesker kan feste i min have uden én eneste episode med ballade. Min eneste undren er bare, at ingen tilbød at hjælpe med oprydningen dagen efter. Det er ikke noget jeg er sur eller skuffet over, men det undrer mig bare. Det havde været dejligt med en hjælpende hånd," siger Danni Elmo, der kan melde om en større succes end sidste års festival.

"Sidste år var der 3.000-4.000 gæster. I år lå vi et sted mellem 5.000 og 6.000 mennesker, Derudover har vi solgt mad og drikkevarer for det dobbelte, så der venter os et pænt overskud. Hvor meget det lige lander på, ved jeg ikke endnu," siger Danni Elmo.

Den kommende tid skal han bruge på koncerter og ferie, men så begynder planlægningen af næste års "Ølejr" også så småt.

Mod på mere

"Jeg har mod på mere, men det kræver en omstrukturering, hvor vi laver en form for udlicitering af opgaver, så vi ikke står for det hele selv. Arbejdet skal fordeles ud på flere hænder og strikkes sammen på en anden måde. Jeg har alene brugt ti måneder på at planlægge Ølejren, og det er meget, når jeg selv spiller 200 koncerter om året," siger Danni Elmo, der understreger, at Ølejrens koncept fastholdes.

"Jeg har ikke en vision om at skabe en festival, der udvikler sig til noget kæmpe stort. Jeg vil bevare Ølejren i et leje, hvor jeg selv synes det er fedt. Det skal stadig være en festival, hvor det hyggelige og intime er i højsædet med musik fra "up-coming" bands. Man kommer aldrig til at se Rasmus Seebach eller Lars Lilholt spille her, for så kan man ligeså godt tage til Grøn Koncert," lyder det fra Danni Elmo.

Publiceret 16 July 2018 09:51

SENESTE TV