Så' der lokalderby: Smørum mod Stenløse

Første runde i pokalturneringen byder på et internt Egedal-opgør

Af
Finn Due Larsen

Smørum/Stenløse Når pokalturneringens første runde løber af stablen i denne uge, bydes der på et rent lokalderby.

Tirsdag 7. august klokken 18 tørner Ledøje-Smørum Fodbold (LSF) fra Danmarksserien sammen med Stenløse BK. Dermed er der lagt op til lokalderby i Egedal-klæder.

Pokalturneringen har ændret navn til Sydbank Pokalen, da Sydbank er ny hovedsponsor for turneringen. Samtidig vil publikum opleve nyskabelser omkring rammerne for kampene. For som noget nyt er indlagt et koncept, der kaldes for ”fra marken til parken”.

Her vil Sydbank gennem turneringen gøre noget særligt for at hylde amatørklubberne ved at forvandle de lokale opgør til mini pokalfinaler med et setup, som var det den rigtige finale.

Det betyder, at sponsoren til kampene etablerer en fanzone, ruller løber ud, laver konkurrencer, kommentere kampene og kårer kampens pokalfighter, ligesom hvis det var pokalfinale i parken.

Alt sammen for at give de lokale helte en snert af drømmen om at stå i finalen.

Som noget andet nyt vil alle pokalturneringens kampe bliver filmet og vist på pokalturneringen.dk, da Sydbank har indgået et samarbejde med den danske tech-virksomheden VEO, der har udviklet en ny kamerateknologi til sportsoptagelse, der ikke kræver brug af kameramand. Det betyder, at vennerne, kæresten og resten af verden kan følge med og se, hvor godt et mål de lokale helte egentlig scorede.

Publiceret 07 August 2018 06:00

SENESTE TV