Egedal Kommune har på rekordtid skullet finde en løsning, efter en madleverandør med øjeblikke vikrning er stoppet. Foto: Mostphotos.

Egedal Kommune har på rekordtid skullet finde en løsning, efter en madleverandør med øjeblikke vikrning er stoppet. Foto: Mostphotos.

Mad-leverandør trækker sig

80 borgere har med kort varsel fået ny leverandør af dagligvarer

Egedal Kommunes indkøbsleverandør, der leverer madvarer til 80 borgere, har uventet stoppet samarbejdet. Alle borgere har fået ny leverandør, så der fortsat kommer mad i køleskabet.

Det oplyser Egedal Kommune i en pressemeddelelse

I Egedal Kommune er der 120 borgere, der får hjælp til bestilling og levering af madvarer og andre fornødenheder fordi de fysisk eller psykisk ikke er i stand til at handle ind.

80 borgere fik indtil onsdag denne uge hjælp fra den pågældende leverandør, men leverandøren har valgt at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig varsel.

"Vores sagsbehandlere har været i telefonisk kontakt med alle 80 borgere for at fortælle dem, at de får en ny leverandør. Den nye leverandør vil gøre deres yderste for, at borgerne oplever en positiv overgang og får deres varer som vanligt," siger Rikke Terslev Bengtson, der er leder af Den Tværfaglige Myndighed i Center for Borgerservice.

Egedal Kommune forsikrer, at ingen borgere vil stå uden mad i køleskabet, og at alle borgere vil være helt på plads i den nye leverandørs system inden mandag d. 13. august.

Publiceret 10 August 2018 10:03

SENESTE TV