Modelfoto.

Modelfoto.

Rygende indbrudstyv opdaget af beboer

Flere indbrud i Egedal i weekenden

Af
Finn Due Larsen

Smørumovre Hvis man vil begå indbrud, er det ikke særlig smart at ryge samtidig.

I hvert fald blev en indbrudstyv hurtigt opdaget på Edelgavevej ved Smørumovre lørdag aften. En kvindelig beboer var hjemme, da hun ved 22-tiden hørte bryggersdøren gå og kunne lugte cigaretrøg.

Hun konstaterede, at bilnøglen var væk og hørte bilen starte. Hun opdagede, at manden sad bag rattet og røg, og da manden så at han var afsløret, stak han af.

Manden stak af i sin egen bil, som beskrives som "lille og hvid".

"Han har også efterladt et cigaretskod, som formentlig kan give os DNA-spor", siger Henrik Laugesen fra Nordsjællands Politi.

Flere indbrud

Indbruddet var et af flere i Egedal-området i weekenden.

På Hyacintvej i Slagslunde er et stuevindue blevet opbrudt natten til fredag, og hele huset er gennemrodet. Det vides ikke, om der er stjålet noget.

På Degnetoften i Ledøje er anmeldt to indbrud. Søndag morgen ved halv fem-tiden er et vindue til badeværelset blevet brudt op, og huset er gennemrodet. Der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

I en anden bolig mellem lørdag klokken 15 og søndag 11.30 er en terrassedør brudt op, og skabe og skuffer er blevet gennemrodet. Der er stjålet en bærbar computer.

På Skibsted i Veksø er nogen mellem lørdag klokken 13 og søndag klokken 11 kommet ind ved at bryde et bryggers-vindue op. Soveværelset er gennemrodet, og der er stjålet mad i køleskabet.

Deer er stjålet smykker, og det tomme smykkeskrin er blevet smidt på vejen ud.

På Fyrrevej i Stenløse er man mellem lørdag eftermiddag og søndag 17.30 kommet ind gennem et soveværelsesvindue. Der er stjålet en bærbar computer, smykker, kamera og flere herrebukser.

Publiceret 20 August 2018 10:51