Sofie Birkø - tog ikke Miss Danmark-titlen med hjem fra Cirkusbygningen. Foto: due.

Sofie Birkø - tog ikke Miss Danmark-titlen med hjem fra Cirkusbygningen. Foto: due.

Titlen glippede: Sofie blev ikke Miss Danmark

20-årige Sofie fra Ølstykke blev slået af 23-årige Louise fra Hvidovre

Af
Finn Due Larsen

Ølstykke Titlen som Miss Danmark 2018 kom ikke hjem til Ølstykke i denne omgang.

20-årige Sofie Birkø, der som tidligere omtalt var blandt 30 finalister i Cirkusbygningen onsdag aften til den traditionsrige skønhedskonkurrence, strøg ikke helt til tops.

Det gjorde til gengæld 23-årige Louise Sander Henriksen. Hun er pædagogstuderende og fra Hvidovre, og hun fik kronen overrakt af sidste års vinder, Amanda Petri, skriver flere medier. Det bliver dermed Louise Sander Henriksen, der skal rejse til Kina og repræsentere Danmark i Miss World-konkurrencen.

Sofie Birkø, der er frisørelev hos Frøken Morgenhår i Ølstykke, deltog i skønhedskonkurrencen, der ifølge arrangørerne "både fokuserer på indre og ydre skønhed", og derfor skulle man også dyste i en række delkonkurrencer.

Sofie vandt heller ikke nogle af disse, men det har ikke slået humøret ud hos frisøreleven:

""Jeg har det bare SÅ fint", skriver hun i en sms til Lokalavisen her til morgen.

Fra showet i Cirkusbygningen i aftes, hvor Louise Sander Henriksen fra Hvidovre vandt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix.

Fra showet i Cirkusbygningen i aftes, hvor Louise Sander Henriksen fra Hvidovre vandt. Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix. Ritzau Scanpix

Blandt andet skulle alle deltagerne stå for hver deres velgørenhedsprojekt, og konkurrencen står også bag en velgørenhedsmiddag, hvor overskuddet går til familier med kræftramte børn. Sofie Birkø havde, som tidligere omtalt, stået i spidsen for et projekt med børn på julemærkehjem.

Publiceret 13 September 2018 09:24

SENESTE TV