Foto: Ove Nordström /Mostphotos

Arkivfoto: Ove Nordström /Mostphotos

Ny melding: Vejarbejde lukker alligevel ikke for trafik gennem Ølstykke og Stenløse

Kommunen har indgået en ny aftale med Vejdirektoratet

Af
Finn Due Larsen

Egedal Asfaltarbejdet på Frederikssundsvej i aften- og nattetimerne frem til 4. oktober lukker alligevel ikke for trafikken gennem Ølstykke og Stenløse.

Men der kan dog være behov for mindre lokale omkørsler.

Sådan lyder en ny melding fra Egedal Kommune nu, efter man først havde varslet, at bilister fra 17. september til 4. oktober skulle køre en omvej i tidsrummet mellem klokken 19 og 06.

Kommunen lader i en pressemeddelelse forstå, at man nu har indgået en ny aftale med Vejdirektoratet. Det sker efter Vejdirektoratet i sidste uge meddelte med kort varsel, at Frederikssundsvej og en række sideveje i Ølstykke og Stenløse vil blive spærret i aften- og nattetimerne, fordi NCC skal lægge ny asfalt på Frederikssundsvej gennem de to byer.

Efter dialog med Egedal Kommune har Vejdirektoratet nu besluttet, at både Frederikssundsvej og sidevejene i Ølstykke og Stenløse vil være åbne for trafik mens vejarbejdet foregår fra klokken 19 til 06.

På Frederikssundsvej vil mindst ét spor være farbart forbi vejarbejdet, der foregår i mindre etaper på vejbanerne i retning mod København på strækningen mellem Roskildevej i Ølstykke og Byvej i Stenløse. Der kan dog opstå ventetid i vejkryds og være behov for mindre omkørsler for især tunge køretøjer.

Planen er, at resultatet af vejarbejdet skal blive mindre støjende asfalt på mere jævne kørebaner.

Publiceret 18 September 2018 09:20

SENESTE TV