Ulrik John Nielsen, byrådsmedlem for Venstre i Egedal, går imod strømmen i forhold til skolerapporten. Han vil ikke være med til at lukke Ganløse Bibliotek.

Flytning af biblioteket er ikke nævnt i budgetaftalen, og det er da umiddelbart positivt. Jeg kan kun håbe, at det betyder det er endelig droppet, siger Ulrik John Nielsen (V).

V-politiker fra Ganløse: Ikke helt tilfreds med budgetforliget

Godt at klubflytning er udskudt til 2020, men "skal" burde være udskiftet med "kan" i aftalen, siger Ulrik John Nielsen

Af
Finn Due Larsen

Ganløse Der er blandede følelser hos Ulrik John Nielsen overfor det budgetforlig, der nu er landet for 2019.

Som tidligere omtalt er alle partierne i byrådet minus SF med i forliget. Men Ulrik John Nielsen, der sidder i byrådet for Venstre og bor i Ganløse, lader forstå, at han ikke er udelt begejstret.

Han understreger, at aftalen naturligvis skal ses samlet, hvor der skal kigges på hele økonomien. Men med Ganløse-brillerne på ser han både plusser og minusser.

Ulrik John Nielsen har tidligere i Lokalavisen har slået fast, at flytningen af biblioteket ind på Ganløse Skole ikke bliver med hans stemmer, da han "først og fremmest er en lokal Ganløse-borger, som gik til valg på at byen og området ikke skal reduceres, men udvikles."

"Biblioteket er ikke nævnt i budgetaftalen, og det er da umiddelbart positivt. Jeg kan kun håbe, at det betyder at det er endelig droppet", siger Ulrik John Nielsen, der også hæfter sig ved, at det i aftalen fremgår, at fritids- og ungdomsklubben i 2020 skal flyttes ind på Ganløse Skole.

"Spejderne er ikke nævnt, og det er også positivt. Samtidig får vi noget luft ved at flytningen af klubben er udskudt til 2020. Man må håbe, at en tidsforlængelse kommer Ganløse til gode. Men jeg havde nok foretrukket, at "skal" blev udskiftet med "kan" i aftalen", siger Ulrik John Nielsen.

Han håber, at byrådet nu lever op til løfterne på borgermødet i Ganløse fornylig, hvor det lød at borgerne skal inddrages i den videre proces.

"Jeg forventer en uddybende proces omkring de her ting, som foregår i dialog med bylauget og andre. Jeg har også sagt til borgmesteren, at med de her flytte-planer skal man sørge for at der er sat de ressourcer af der er nødvendige for at det kan gennemføres. Der er jo slet ikke lavet nogle beregninger på det endnu, og jeg vil stadig mene at det er dyrere at flytte end at renovere lokalerne."

Helt konkret lægger politikerne blandt andet op til medio 2020 at flytte den bygningsmæssige slidte fritids- og ungdomsklub i Ganløse ind på Ganløse Skole.

Publiceret 09 October 2018 06:00

SENESTE TV