Veteran Café Egedal byder på et åbent møde. Arkivfoto

Veteran Café Egedal byder på et åbent møde. Arkivfoto

Veteran Cafe Egedal inviterer til møde

Kom til møde hos veteranerne 22. oktober

Mandag 22. oktober inviterer Veteran Café Egedal til åbent møde.

Veteran Caféen har fået Kaptajn Eskild Berger til at komme og holde foredrag. Han byder på en meget personlig beretning fra krigens gru, og de menneskelige omkostninger det har at skulle kæmpe for sit land - langt væk i fremmede lande. Det bliver en beretning om hans tid i Den Kgl. Livgarde, og udsendelsen til Afghanistan.

Kaptajn Eskild Berger har skrevet bogen ”Crazy Coy” og forsætter denne aften med hans personlige syn på udsendelsen og alle de opgaver, der komme under en sådan udsendelse. Den militære ledelse i Danmark var ikke enig med kaptajnen om, hvorledes man skal agere i tilfælde af krig. Det giver konfrontationer, som bliver samlet op af pressen, og gengivet på en måde, der ikke helt kan genkendes.

Veteran Café Egedal bliver afholdt på Græstedgård på Udlejrevej i lokale 7 i hovedbygningen

Kaptajn Eskil Berger var i 2007 udsendt til Irak. Senere, i perioden 2010-2011 var han kompagnichef for Charlie-kompagniet udsendt til Afghanistan. Hans indsats blev i 2014 hædret med Anders Lassen legatet for blandt andet at have risikeret sit eget liv for en soldat i nød. Alle er velkomne.

Publiceret 11 October 2018 09:35

SENESTE TV