“Noor på 13 år og hendes 4-årige lillebror Obaid flygtede fra Syrien for fem år siden og bor nu i et af de fattigste kvarterer i nabolandet Jordan. Pengene fra årets landsindsamling går blandt andet til at hjælpe de tusindvis af syriske familier og børn, der kæmper for at overleve i nærområderne omkring Syrien.” Foto: Martin Thaulow.

Pengene går blandt andet til syriske familier. Foto: Martin Thaulow.

Ledøje-Smørum gav god støtte til flygtninge

Der blev i alt indsamlet 26.781 kroner i området

Af
Finn Due Larsen

Ledøje-Smørum Da borgere i Ledøje-Smørum gik på gaden søndag den 4. november for at samle ind til Dansk Flygtningehjælp, endte det med et flot resultat.

Det lykkedes at indsamle 26.781,50 kroner til Dansk Flygtningehjælps internationale arbejde. Det er et godt resultat, lyder det fra Gitte Shutzman, som koordinerede Ledøje-Smørum indsamlingen.

”Først og fremmest er det fantastisk, at vores indsamlere gik på gaden, og at så mange borgere mødte dem med et smil og penge til indsamlingsbøsserne. Der har været god opbakning fra både indsamlere, borgere der var til stede og vores sponsorer i Super-Brugsen og Smørum Bageren, der har sponsoreret frugt og kage til indsamlerne. Alle fortjener en kæmpe tak", siger hun.

Pengene fra indsamlingen bliver brugt i nærområderne til verdens konfliktzoner. En del vil blive brugt på at hjælpe mennesker fra Syrien og familier, der tilhører rohingyamindretallet fra Myanmar, oplyser Dansk Flygtningehjælp.

Har du ikke haft besøg af en indsamler, eller var du ikke hjemme, kan du stadig nå at give et bidrag på Mobilepay på 60 101 101 eller på flygtning.dk.

Publiceret 05 November 2018 11:17

SENESTE TV