Helene Schleicher fra Stenløse har succes som leder i den nordiske Azets-koncern. Pressefoto

Helene Schleicher fra Stenløse har succes som leder i den nordiske Azets-koncern. Pressefoto

Kvindelig IT-topleder fra Stenløse fejrer 10 års jubilæum: "Ikke to dage er ens"

"Det er svært at forestille sig, at der allerede er gået ti år," siger Helene Schleicher fra Stenløse, der er IT-topleder i den nordiske Azets-koncern

Helene Schleicher fra Stenløse kan i denne måned fejre ti års jubilæum som IT-topleder i den nordiske Azets-koncern.

"Det er svært at forestille sig, at der allerede er gået ti år, for der er ikke to dage eller to år, der er ens. Både den teknologiske udvikling går stærkt, samtidig med at markedskravene fra vores kunder konstant ændrer sig. Det er et privilegium at have ansvaret for at udvikle løsninger, der udnytter fordelene mellem de teknologiske muligheder, vores kompetencer og kundernes behov, fortæller Helene Schleicher, der står i spidsen for områder, som beskæftiger sig med udvikling, intern IT og applikationer til virksomhedens økonomiløsninger.

Helene Schleicher startede i Azets´ outsourcing forretning som senior konsulent på økonomiområdet og var i mange år ansvarlig for forretningsområdet Interim Assistance, inden hun i 2017 blev ansvarlig for en ny særskilt teknologidivision.

Tidligere eliterytter

"I den branche, vi beskæftiger os i, er teknologi afgørende – og den nye division blev oprettet, for at Azets kunne arbejde målrettet med at bruge teknologien til at automatisere alle de processer i en virksomheds økonomisystem, som er mulige. På den måde frigiver vi tid og ressourcer, så kunderne kan bruge tiden på strategier i stedet for drift," fortæller Helene Schleicher i en pressemeddelelse.

Netop evnen til at håndtere krævende udfordringer er ikke kun relateret til arbejdslivet. I fritiden har Helene Schleicher været eliterytter og rytter i Team Danmark. Privat bor hun i Stenløse med sin mand og to børn.

Publiceret 09 November 2018 06:21

SENESTE TV