2. december rykker julen ind i Veksø. Mostphoto

2. december rykker julen ind i Veksø. Mostphoto

Julen kommer til Veksø første søndag i advent

Julen rykker ind i Veksø med julebal og tænding af byens juletræ

Søndag 2. december byder Veksø på arrangementet på Jul i Veksø" med juletræsfest i Veksø Hallen og på den traditionsrige juletræstænding ved Veksø Kro, som i dagens anledning har åbnet krostuen.

”Vi glæder os til at kickstarte julemåneden første søndag i advent, som også i år byder på en række forskellige hyggelige juleaktiviteter,” udtaler Karen A. Forsting, konstitueret oldermand for Veksø Borgerlaug, som står for juletræstændingen.

Dagens første arrangement er juletræsfesten i Veksø Hallen fra kl. 12 til 14. Her vil der være børneaktiviteter, julemand og klovnerier, risengrød og saftevand til børnene og naturligvis salg af den traditionelle flæskestegssandwich samt pølser, øl, vand med mere

”Juletræsfesten første søndag i advent bliver en juletræsfest med noget for både børn og voksne,” udtaler Hans-Erik Pedersen, Frivillige hænder i Veksø/Veksø Menighedsråd, som sammen med Veksø Skoles Venner står for juletræsfesten.

Gudstjeneste og juletræ

Der er familiegudstjeneste i Veksø Kirke kl. 15, og kl. 15.30 åbnes Veksø Kro for salg af gløgg og æbleskiver, ligesom der vil være gratis hestevognsture for store og små med afgang fra kroen.

Kl. 16.30 holder Karen A. Forsting fra Veksø Borgerlaug en kort tale inden juletræet ved kroen tændes. Her vil der være julemænd, der danser om træet, og som deler godter ud til børnene.

”Vi glæder os til en hyggelig dag sammen med forhåbentlig rigtig mange fra Veksø og omegn,” udtaler Karen A. Forsting, konstitueret oldermand for Veksø Borgerlaug.

Publiceret 15 November 2018 07:04

SENESTE TV