Julemanden fik julelys i øjnene, da han efter et år genså sine to gode venner – Ege og MarMarolle. Foto: Egedal Kommune

Julemanden fik julelys i øjnene, da han efter et år genså sine to gode venner – Ege og MarMarolle. Foto: Egedal Kommune

Så kom julen til Egedal med det første af fire arrangementer

Første udgave af "Jul i Egedal" blev afviklet på Skenkelsø Mølle

I lørdags kørte de mange forventningsfulde børnefamilier sammen med julemanden til Skenkelsø Mølle i Tivolitoget Futte. Dermed blev det første af i alt fire ’Jul i Egedal’ arrangementer skudt i gang.

På møllen blev de forventningsfulde børnefamilier modtaget af et møllelaug i højt julehumør. Møllens gæster spiste æbleskiver, imens julemanden sang og dansede og lavede små konkurrencer sammen med børnene. De glade vindere fik gavekort og Egedal nissehuer – og der var flere overraskelser på møllen.

Drillenisser

Julemanden fik julelys i øjnene, da han efter et år genså sine to gode venner – Ege og MarMarolle. Ege var dog ikke i sit bedste julehumør. Drillenisserne havde nemlig revet hans ynglingssang ud af julemandens store julesangbog og smidt den i stumper og stykker rundt omkring i Egedal. Men heldigvis fandt børnene papirstykker i møllehaven, hvoraf dog kun det ene var fra sangen. Derfor har de tre venner igen brug for børnenes hjælp på lørdag, fortæller Jeanne Hartvig, der er kulturmedarbejder i Egedal Kommune.

Lørdag den 8. december holder Tivolitoget Futte på P-pladsen ved Ganløse Bageren, hvorfra det kører kl. 11.15 til Ganløse Mølle.

Læs mere om arrangementerne på egedal.dk og følg med på kommunens Facebook-side.

Publiceret 03 December 2018 12:19

SENESTE TV