Det lokale band

Det lokale band "Strange Nights", der optræder med coversange, er ét af flere unge Egedal-bands, som finder glæde ved musikken. Privatfoto

Musikken blomstrer i Egedal Kommune: Unge bands stormer frem

To musikalske duo'er ved navn "Strange Nights" og "Ligma" har for nylig givet den gas i kælderen under Stenløse Kulturhus

De unge mennesker i Egedal Kommune finder stor glæde ved musikken.

Senest illustreret ved de to lokale bands "Strange Nights" og "Ligma", der har givet koncert musiklokalet Kælderen, der ligger under Stenløse kulturhus.

Den ene duo "Strange Nights", der består af Emma Daubjerg og Bjørn Heesche Petersen, sang og spillede coversange, mens den anden duo "Ligma", der består af Laura Dalum og Daniel Uweis, viste prøver på egne kompositioner. Sangerinderne blev akkompagneret på henholdsvis guitar og klaver.

Bandet "Strange Nights" optrådte også ved Fritidsklubben Springbrættets julefest, hvor alle, også den tredje deltager Jeppe Nielsen (på trommer), spillede med.

Arrangementerne viser, at der er unge mennesker med drift i Smørum, som takket være kommunens gratis udlån af lokaler kan dyrke deres sunde interesser og udvikle deres talent.

Bjørn Heesche Petersen deltager i øvrigt også i undervisningen af de musikinteresserede børn, der kommer i fritidsklubben.

Publiceret 05 December 2018 11:09