Københavns Politi har tidligere på dagen ransaget Satudarahs klubhus på Ringbakken i Ganløse. Foto: Byrd: Steven Knap

Københavns Politi har tidligere på dagen ransaget Satudarahs klubhus på Ringbakken i Ganløse. Foto: Byrd: Steven Knap

To mænd anholdt: Ganløses rockerborg ransaget efter likvidering

Københavns Politi bekræfter, at rockerborgen på Ringbakken i Ganløse har forbindelse til drabet på den kendte tidligere bandeleder og radiovært Nedim Yasar

Rockergruppen Satudarah i Ganløse har tidligere på dagen fået sit klubhus på Ringbakken i Ganløse ransaget af Københavns Politi.

Det bekræfter Københavns Politi i en pressemeddelelse.

I kølvandet på den store politiaktion i Ganløse meddeler politiet man i dag har foretaget anholdelse af to mænd på henholdsvis 24 og 25 år. Begge de anholdte mænd sigtes for drab og medvirken til drab på Nedim Yasar den 19. november 2018.

"Vi har i forbindelse med anholdelserne foretaget ransagning af flere adresser i Storkøbenhavn og endvidere er der sket ransagning af et bandetilholdssted i Nordsjællands Politikreds. Der vil i morgen, fredag den 7. december, ske fremstilling i grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden vil komme med en begæring om dørlukning," lyder det fra Københavns Politi.

Politiet kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse yderligere detaljer om de anholdte, og heller ikke i forhold til om den dræbte og de to anholdte kendte hinanden. Der kan ligeledes ikke gives yderligere oplysninger om eventuelle fund ved de mange ransagninger.

Forbud fra byråd

Politiet efterforsker stadig mulige motiver.

"Vi kan derfor ikke komme nærmere ind på om, der forventes yderligere anholdelser," skriver man i pressemeddelelsen.

Så sent som i sidste uge besluttede Egedal Byråd at nedlægge et samlingssted-forbud, så rockergruppen Satudarah ikke længere må opholde sig på Ringbakken i Ganløse.

Publiceret 06 December 2018 14:35