Håndboldklubben HØJ og cheftræner Jesper Fredin har forlænget samarbejdet - til stor glæde for begge parter. Pressefoto: HØJ

Håndboldklubben HØJ og cheftræner Jesper Fredin har forlænget samarbejdet - til stor glæde for begge parter. Pressefoto: HØJ

HØJ Håndbold forlænger samarbejdet med cheftræner Jesper Fredin

"Efter nogle gode snakke med klubben var jeg ikke i tvivl om, at HØJ fortsat er et spændende projekt for mig," siger Jesper Fredin

Halvvejs inde i sæsonen 2018-19 har HØJ Elite og cheftræner Jesper Fredin indgået aftale om at forlænge samarbejdet med endnu to sæsoner - det vil sige frem til 30. juni 2021.

Og det er begge parter meget tilfredse med.

”Vi synes, at vores 1. divisions trup er i rigtig fin udvikling, og det skyldes selvfølgelig dels spillermaterialet, men ligeså meget Fredins tilgang til opgaverne på og uden for banen og hertil hans store engagement i at få projektet til at lykkes. Samtidig giver det kontinuitet og stabilitet, at det igangværende arbejde kan videreudvikles med Fredin som den bærende kraft”, fortæller direktør i HØJ Elite Lars Vinther i en pressemeddelelse.

Grundig træner

”Da Fredin startede op hos os for ca. 1½ år siden, var han ny i cheftrænerrollen, og vi synes, han har udviklet sig så godt, at vi har valgt at fortsætte vores samarbejde et par år frem. Med Fredin har vi fået øget træningsmængde, han har fået sat den fysiske træning mere i system og fået den målrettet de enkelte spillere, og så er han grundig og skarp på analyserne fx op til kampe; samlet set har Fredin bidraget med en mere professionel tilgang til det sportslige set-up, og det vil vi gerne udvikle endnu mere i samarbejde med ham”, slutter Lars Vinther af.

Om forlængelsen siger Jesper Fredin selv:

”Efter nogle gode snakke med klubben var jeg ikke i tvivl om, at HØJ Elite fortsat er et spændende projekt for mig. Klubben har store men realistiske ambitioner for de kommende to sæsoner, hvilket går godt i spænd med mine egne. Vi har gennem halvanden sæson arbejdet intensivt med kulturen og miljøet i klubben. Det har givet en stabil udvikling både på og uden for banen, som vi ønsker at fortsætte på kort og på lang sigt. Det var derfor vigtigt for mig, at klubben og jeg var helt enige om vejen frem, hvor udviklingen af store talenter i et miljø hvor de kan lære en masse af dygtige etablerede profiler, prioriteres højt. Fremtiden ser spændende ud i HØJ Elite, og jeg glæder mig til det fortsatte arbejde og de opgaver der venter i fremtiden.”

Formand for HØJ og HØJ Elite, Helle Rasmussen, ser aftalen med Fredin som en mulighed for at styrke både klubbens ungdomsarbejde og elitearbejdet yderligere:

Satser på egne talenter

”Vi har valgt at ansætte Fredin på fuld tid og med øgede sportslige opgaver og beføjelser. Fredin skal bl.a. være med til at igangsætte og drive et mere målrettet arbejde for og med klubbens egne unge talenter, hvilket jeg venter mig meget af. Vi vil rigtig gerne kunne tilbyde vores unge talenter et godt træningsmiljø og gøre os attraktive i forhold til, at de vælger at blive i HØJ med en fremtid i toppen af 1. division. Senest så vi i sidste weekend, hvordan fire af vores egne unge talenter bød Tønder op til dans og var afgørende i forhold til at sikre os sejren over topholdet, og det er et scenarie, vi gerne ser også i fremtiden.”

Publiceret 08 December 2018 06:06