Socialdemokratiet i Egedal holder kaffemøder, hvor man kan møde den nye folketingskandidat David Trads, som har fokus på at få en føling med, hvad der rører sig i Egedal Kommune. Foto: Morten Lyager

Socialdemokratiet i Egedal holder kaffemøder, hvor man kan møde den nye folketingskandidat David Trads, som har fokus på at få en føling med, hvad der rører sig i Egedal Kommune. Foto: Morten Lyager

Socialdemokratiet sætter kaffen over: David Trads besøger Egedal

Den socialdemokratiske folketingskandidat David Trads har fokus på at lære Egedal Kommune bedre at kende

I den kommende tid holder Socialdemokratiet kaffemøder, hjemme hos private personer, som har stillet deres hjem til rådighed.

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse. Her vil det være muligt at møde den socialdemokratiske folketingskandidat David Trads.

I Egedal kommune er der flere, som har valgt at invitere deres naboer og bekendte til et kaffemøde.

”Dette gør vi for at David Trads, får en føling med hvad der rør sig i Egedal. Samtidig vil det for de deltagende gæster, være muligt at lære David bedre at kende. Hvem er han, hvad står han for, og hvorfor stiller han overhovedet op til folketingsvalget? Han er ganske vidst kendt af de fleste som journalist og debattør på tv, men hvordan er han som person?,” udtaler Morten Lyager, kampagneansvarlig i Egedal kommune.

Et kaffemøde kaldes også for et ”lytte- møde", og det kendetegner sig ved, at være et mindre møde, hvor alle kan komme til orde. Dermed får kandidaten en bedre forståelse af, hvilke udfordringer vores borgere står over for i deres hverdag.

Flere besøg i Egedal

På nuværende tidspunkt kan partiet ikke oplyse, hvor eller hvornår kaffemøderne afvikles. Det første afvikles dog på søndag den 13. januar fra kl. 10.00 til 12.00. Der er også lavet aftaler om besøg i både Ølstykke, Stenløse, Smørum, Slagslunde og Ganløse. Hvis interessen er stor, så arrangere man flere.

Vil man gerne inviteres med til et af kaffemøderne, så er man velkommen til at kontakte Anja Andrup på mail aa@s-egedal.dk.

Publiceret 08 January 2019 06:02

SENESTE TV