Du kan vinde billetter til Skammerens Datter II.

Du kan vinde billetter til Skammerens Datter II. Foto: Nordisk Film

Konkurrence: Vind billetter til Skammerens Datter II

I samarbejde med Nordisk Film sætter Lokalavisen billetter på spil til opfølgeren til biograf-hittet

Da første Skammerens Datter-film ramte de danske biograflærreder i 2015, lokkede det flere end 225.000 danskere ind i boigrafmørket.

Nu kommer fortsættelsen 'Skammerens Datter II - Slangens Gave,' der er baseret på Lene Kaaberbøls succesromaner. Ask Hasselbalch er instruktøren bag den magiske eventyrfilm, der indeholder alt fra sort magi og sømonstre til storslået natur og slåskampe med ild.

Filmen får premiere 24. januar, og i samarbejde med Nordisk Film sætter Lokalavisen nu 2 X 2 billetter på spil til den.

Du skal kommentarfeltet under denne artikel blot skrive, hvem der er forfatter til de populære bøger om Skammerens Datter, så deltager du i lodtrækningen om billetterne, der bliver sendt til vinderne, som får direkte besked 18. januar.

Gensyn og nye navne

Rebecca Emilie Sattrup er tilbage i titelrollen som Skammerdatteren Dina, mens Dejan Cukic og Nicolas Bro er blandt de nye navne på rollelisten.

Publikum kan samtidig glæde sig til et gensyn med Jakob Oftebro, Allan Hyde og Søren Malling i filmens eventyrlige univers med onde regenter, magiske troldmænd og drabelige kampe.

Den prisbelønnede filminstruktør Ask Hasselbalch er denne gang instruktøren bag filmatiseringen af Lene Kaaberbøls fortælling om Skammerdatteren.

Tidligere har Hasselbalch stået bag Antboy-triologien, for hvilke han modtog flere priser heriblandt to Robert-priser samt Årets Svend i 2014 og 2016. 'Skammerens datter II – Slangens Gave' er Hasselbalchs fjerde spillefilm og får dansk biografpremiere den 24. januar 2019.

Publiceret 12 January 2019 00:00

SENESTE TV