Elever fra 1., 2. og 3. klasse på Toftehøjskolen og Hampelandskolen var i fredags samlet til et vellykket skak-arrangement. Pressefoto

Elever fra 1., 2. og 3. klasse på Toftehøjskolen og Hampelandskolen var i fredags samlet til et vellykket skak-arrangement. Pressefoto

Første træk på vejen mod fusionen: Toftehøjskolen og Hampelandskolen i fælles skak-succes

Indskolingen på Hampelandskolen i Ølstykke blev fredag fyldt op med i alt 200 glade børn, som spillede skak sammen

Det er ingen hemmelighed, at Toftehøjskolen og Hampelandskolen i Ølstykke står foran en skolefusion til august, hvor eleverne fra netop Toftehøjskolen rykker over til Hampelandskolen.

Og i fredags fik nogle af eleverne lejlighed til at hilse på hinanden, da 1., 2. og 3. klasserne og deres lærere fra Toftehøjskolen besøgte Hampelandskolen på "Skolernes Skakdag".

Et arrangement, hvor indskolingen på Hampelandskolen blev fyldt op med ialt 200 børn, som spillede skak sammen.

Kender hinanden

Mange af eleverne kender i forvejen hinanden fra børnehaven eller idrætsklubber, så begejstringen var stor over at møde hinanden på den skole, som de snart skal dele sammen.

"Det var rigtig godt at mødes med lærerne fra Toftehøjskolen og samarbejde om Skolernes Skakdag. Der var virkelig god energi hos eleverne, og der var en super koncentration om skakspillet. Eleverne fik også leget sammen og spillet fodbold i frikvarteret, så alt i alt en rigtig god dag og sammenkomst," siger Martin Iversen, lærer på Hampelandskolen og formand for skolesportsklubben Sport Hampeland.

Publiceret 11 February 2019 11:11

SENESTE TV