Emil Bramming, der kom til HØJ for fire sæsoner siden, snupper endnu en sæson i den lokale håndboldklub. Foto: HØJ

Emil Bramming, der kom til HØJ for fire sæsoner siden, snupper endnu en sæson i den lokale håndboldklub. Foto: HØJ

HØJ's fløj Emil Bramming tager et år mere

HØJ har forlænget aftalen med Emil Bramming. Samtidig meddeler klubben, at Mikkel Sjøberg stopper efter denne sæson

HØJ Elitehåndbolds hurtige fløj Emil Bramming tager et år mere.

Det meddeler den lokale 1. divisionsklub i en pressemeddelelse.

Bramming kom til HØJ for fire sæsoner siden, som et ungt talent og har været en vigtig brik på 1. divisions holdet lige siden. Han kommer oprindelig fra Roskilde, og talentet ligger til familien, da hans storebror Magnus og lillebror Anton spiller i henholdsvis TTH Holstebro og TMS Ringsted.

”Med sin relativt spinkle fysik er Emil lynhurtig, og han besidder en enorm spring kraft, så han er særlig vigtig for vores kontraspil. Han er samtidig en seriøs spiller, der træner godt og har et højt bundniveau, og så er han en sympatisk og omgængelig person," siger HØJ’s cheftræner Jesper Fredin.

Om det fortsatte samarbejde med HØJ Elite siger Emil Bramming selv:

”Jeg er meget glad for min kontraktforlængelse med HØJ Elite. Da jeg har spillet i HØJ i 5 år, har jeg fået et tæt forhold til klubben; jeg kender mange i og omkring klubben, og de kender mig. HØJ er en ambitiøs klub, som hele tiden udvikler sig positivt, hvilket jeg er glad for at være en del af. Jeg føler selv, jeg udvikler mig i den rigtige retning, og jeg tror, at Fredin og det øvrige trænerteam kan være med til at udvikle mig endnu mere som håndboldspiller. Jeg ser frem til at være i klubben endnu et år, og det glæder mig at fortsætte samarbejdet med HØJ.”

Farvel til Sjøberg

Mens Emil Bramming tager en tørn til i HØJ Håndbold, så stopper 32-årige Mikkel Sjøberg efter denne sæson.

”Sjøberg kom til HØJ Elite fra den svenske Ystad IF og har været med til at højne niveauet på vores hold, særligt i hans gode perioder. Desværre har han været ramt af en række skader, og det har i perioder sat hans spil tilbage, så hverken han eller vi har kunnet få det fulde sportslige udbytte i træning og kampe”, fortæller Lars Vinther, der er direktør i HØJ Elite.

Mikkel Sjøberg flytter til sommer til Sverige med familien, hvor han fortsætter sin håndbold karriere.

Publiceret 11 February 2019 10:41

SENESTE TV