Morten Slundt har i mange år spillet håndbold på allerhøjeste niveau. Nu fortætter han i HØJ. Pressefoto

Morten Slundt har i mange år spillet håndbold på allerhøjeste niveau. Nu fortætter han i HØJ. Pressefoto

Ny forlængelse: Morten Slundt bliver også i HØJ

34-årige Morten Slundt fra HC Midtjylland tager endnu en tørn i HØJ. Dermed går han i samme fodspor som Emil Bramming

For nylig kunne HØJ Håndbold meddele, at den stærke fløjspiller Emil Bramming har forlænget sin aftale med den lokale 1. divisionsklub.

Nu kan HØJ så præsentere endnu en forlængelse - 34-årige Morten Slundt snupper nemlig endnu en sæson i HØJ.

”Slundt er en dygtig og vigtig profil for os, og han er nu for alvor på vej tilbage efter en skulderskade og operation, så vi er rigtig glade for, at han vælger at fortsætte hos os”, fortæller cheftræner Jesper Fredin

Midt i sæsonen 2017-18 kom Morten Slundt fra HC Midtjylland og til HØJ Elite på en lejeaftale, og Slundt er fortsat i klubben i indeværende sæson, hvor han også fungerer som assistenttræner for Jesper Fredin. Nu har HØJ og Slundt så besluttet at forlænge aftalen endnu en sæson.

Morten Slundt har i mange år spillet håndbold på allerhøjeste niveau, herunder i GOG, Roskilde, Nordsjælland, Aalborg og Midtjylland, ligesom han har spillet for 2 tyske klubber.

”Slundt er to-vejs spiller og har vigtige roller både defensivt og offensivt”, fortsætter Fredin.

I den kommende sæson skal Morten Slundt, ud over at være spiller, bidrage med erfaringer og idéer til klubbens videre udvikling, ligesom han skal tage del i et styrket og mere fokuseret arbejde omkring udvikling af klubbens unge talentfulde spillere.

Publiceret 12 February 2019 08:39