Skespilleren Ghita Nørby samt Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal kan opleves på tætteste hold i Jyllinge. Pressefoto

Skespilleren Ghita Nørby samt Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal kan opleves på tætteste hold i Jyllinge. Pressefoto

Ghita Nørby gæster Jyllinge i forestilling om musik og eventyr

Gundsø Teater & Musik præsenterer en forestilling i ti scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et harmonisk forløb. Medvirkende er blandt andre skuespilleren Ghita Nørby

Lørdag den 2. marts kl. 16.00 på Jyllinge Skole opfører Gundsø Teater & Musik forestillingen "Musik & Eventyr" på Jyllinge Skole.

Dansk teaters førstedame Ghita Nørby, den verdensberømte blokfløjte-virtuos Michala Petri og strengemesteren Lars Hannibal på guitar og lut, har sammen skabt en forestilling med musikalsk magi og eventyrstemning.

Det er en forestilling i 10 scenebilleder, hvor tekst og musik veksler i et smukt og harmonisk forløb. Ord og toner bruges til at fortælle om livets mystik og enkelhed. Et menneskes tanker om livet og kærligheden og alle de dårskaber, der følger med på rejsen.

Ghita Nørby behersker hele følelsesregistret og kan med sit nærvær, melodiske fraseringer af teksten og smukke udtale, skabe en stemning af varme og spænding, der når ind i en hver sjæl. Og sammen med de to virtuoser Michala Petri og Lars Hannibal skabes denne fantastiske forestilling, der i en blanding af skøn musik og fortælling leder publikum på en forunderlig rejse gennem eventyrets verden.

Ghita Nørby er som altid sublim og har et nærvær, som kan mærkes selv på de bagerste rækker. Hun formår at formidle sin fortælling med en følsomhed og forståelse, der bærer præg af hendes store erfaring i livet såvel som på scenen.

Ghita Nørby er med

De tre kunstnere har tidligere med stor succes arbejdet sammen i en forestilling med H.C. Andersens kendte fortællinger og klassisk musik. Forestillingen “Musik og Eventyr” blev skabt igennem en række workshops tilbage i 2007, og har endelig fundet sin fuldendte form.

Billetter kan købes på gtm.billetexpressen.dk.

Publiceret 13 February 2019 10:18

SENESTE TV