To tricktyve slap onsdag aften væk med en kasse cigaretter fra Fakta-butikken på Ørnebjergvej i Ølstykke. Modelfoto

To tricktyve slap onsdag aften væk med en kasse cigaretter fra Fakta-butikken på Ørnebjergvej i Ølstykke. Modelfoto

Tricktyve slog til mod Fakta i Ølstykke: Stjal en kasse cigaretter

Nordsjællands Politi leder efter to mænd, der onsdag aften begik et tricktyveri i Fakta på Ørnebjergvej i Ølstykke

Af
Kenneth Tanzer

En kasse cigaretter blev udbyttet for to personer, der onsdag aften cirka kl. 19.37 udførte et tricktyveri i Fakta-butikken på Ørnebjergvej i Ølstykke.

Det oplyser Nordsjællands Politi, som fik anmeldelsen lidt senere på aftenen.

Episoden fandt sted, da en mand kom ind i butikken og tog en pose chips, inden han henvendte sig til ekspedienten for at få hjælp til at købe strømpebukser.

Ifølge Nordsjællands Politi, så fulgte ekspedienten med den mandlige kunde, som dog ikke valgte at købe strømpebukser, ligesom posen med chips blev lagt tilbage på hylden. Kort efter forlod han butikken, men da ekspedienten gik mod kassen opdagede hun, at en kasse med cigaretter, som havde stået bag kassen, var forsvundet.

"På videoovervågningen kunne det efterfølgende konstateres, at en anden person stod afventende i døren, mens ekspedienten gik med manden, der spurgte om hjælp til et køb af strømpebukser. Mens ekspedienten og manden var væk fra kassen, så gik medgerningsmanden hen og satte foden i lågen, inden den smækkede. Derefter gik han ind og tog kassen med cigaretter og forlod stedet," lyder det fra Nordsjællands Politi.

Medbragte en tilbudsavis

Den ene mand, der var på jagt efter strømpebukser, beskrives som dansk af udseende, cirka 35 år, cirka 190 centimeter høj, almindelig af bygning, hvid i huden og med kort hår og rødt fuldskæg. Han var desuden iført sort kasket, mørkeblå kort jakke og blå bukser. Derudover medbragte han en tilbudsavis.

Den anden person beskrives til at være 20-30 år, almindelig af bygning og hvid i huden. Han var iført en grå kasket med mørk skygge, sort jakke, blå jeans og blå Nike-sko.

Publiceret 14 February 2019 11:48