"Kunstruten 4040" vil blive gennemført i samarbejde med det lokale erhvervsliv og kunstforeninger. Mostphoto

Nyt kunstprojekt ser dagens lys i Jyllinge

"Kunstruten 4040" giver lokale Jyllinge-kunstnere mulighed for at vise deres værker frem

I lokalområdet i Jyllinge og omegn bliver der fremstillet rigtigt meget kunst - det er billeder i akryl, akvarel, unik glaskunst, træ, smykker, keramik i stentøj og tøj.

Kunst sætter som bekendt ingen grænser, og mange mange af de lokale kunstnere får deres inspirationer fra fjorden, det unikke lys og de smukke landlige omgivelser med årstiden farvespil.

"Kunsten er en del af kulturen i nærområdet, hvor der er og foregår mange kulturelle arrangementer i forskellige varianter og der er plads til alle. Projektet "kunstruten 4040" går ud på at de udøvende kunstnere åbner deres værksteder, haver eller garager og der arbejdes på en supplerende løsning for dem, der ikke har muligheden hjemmefra. Så publikum vil den 8. og 9. juni 2019 få muligheden for at se kunst, samtidig høre om den udførende kunstners inspiration," siger Mogens Hørby, der står bag tiltaget sammen med Hanne Hørby.

Kunstruten 4040 vil blive gennemført i samarbejde med det lokale erhvervsliv, kunstforeninger og vil være med til at sætte fokus på 4040 nærområdet. Hvis man er interesseret i projektet, så kan Mogens Hørby kontaktes på mogens.horby@gmail.com.

Publiceret 18 February 2019 08:31

SENESTE TV