Hos værkstedsportalen autobutler.dk har man kåret Danmarks bedste bilværksteder i 2019 - og med på listen er et værksted fra Ølstykke. Foto: autobutler.dk

Hos værkstedsportalen autobutler.dk har man kåret Danmarks bedste bilværksteder i 2019 - og med på listen er et værksted fra Ølstykke. Foto: autobutler.dk

Fornem kåring: Værksted i Ølstykke er ét af Danmarks bedste

Service Centret i Ølstykke er med på eftertragtet liste hos værkstedsportalen autobutler.dk

Hvis der glæde og brede smil hos mekanikerne i Service Centret på Frederiksborgvej i Ølstykke, så er det helt forståeligt.

Det lokale værksted har nemlig fået så mange femstjernede bedømmelser hos værkstedsportalen autobutler.dk, at det er lykkedes at komme med på listen over de 100 bedste værksteder i Danmark.

Bilejerne i Ølstykke har været så tilfredse med mekanikerne hos Service Centret at de har givet en samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 mulige. Dermed er værkstedet ikke bare placeret som det bedste i Ølstykke, men også på en samlet 87 plads ud af alle danske bilværksteder.

Hos værkstedsportalen autobutler.dk er man ikke overrasket over at det lige præcis blev et af værkstederne fra Ølstykke som kom med på den eftertragtede liste.

"Bilejere i Nordsjælland har i stor stil søgt mod nettet, når de skal finde og bestille tid på værkstedet. Det er i dag blevet nemt at få sammenlignelige tilbud online og selv om der også er tale om en national tendens, så ligger Ølstykke helt i top når det gælder internetbestillinger", siger administrerende direktør Christian Legêne fra autobutler.dk.

Ud over at bruge nettet mere, så giver bilejerne i Ølstykke også mere positive bedømmelser end i sammenlignelige byer - det er med til at placere værkstederne på toplisten over Danmarks bedste.

"Vi har bemærket at bilejerne i stiller mange flere spørgsmål, og beder om detaljerede tilbud, før de vælger værksted. Det betyder at de i højere grad er trygge ved mekanikeren, og oplever at få en mere detaljeret service, end hvis de valgte et værksted uden på forhånd at få detaljerede beskrivelser af opgaven", forklarer Legêne og peger på at tre ud af fire værkstedsbesøg i Ølstykke ender med en femstjernet bedømmelse.

pressemeddelelse

Publiceret 20 February 2019 09:16

SENESTE TV