To mistænkelige mænd har to dage i træk henvendt sig til en 87-årig mand. Arkivfoto

To mistænkelige mænd har to dage i træk henvendt sig til en 87-årig mand. Arkivfoto

87-årig fik besøg af to mistænkelige mænd: "De sagde, at de var fra kommunen"

To dage i træk blev en Jyllinge-borger udsat for et møde med to mistænkelige mænd

Af
Kenneth Tanzer

En 87-årig mandlig beboer på Strandvænget i Jyllinge har kontaktet Midt- og Vestsjællands Politi, fordi han både mandag og tirsdag blev kontaktet af to mænd, som virkede særdeles mistænkelige.

"Begge dage havde de to mænd henvendt sig uopfordret hos den 87-årige. Mændene havde udgivet sig for at være fra kommunen og tilbudt ham hjælp. Den 87-årige havde dog ikke forventning om noget hjælp fra kommunalt ansatte, hvorfor han begge dage bad dem gå igen. Mændene forlod området i en sølvgrå personbi. Vi har bedt manden om at ringe straks, hvis han igen skulle få besøg af mændene," lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi, som har modtaget et brugbart signalement af de to mænd.

"Den ene er beskrevet som østeuropæisk af udseende, 30 år, 150-160 centimeter, almindelig af kropsbygning og med hvid hudfarve. Han har sort mellemlangt hår og talte dansk med accent. Han var iført en grå-grøn anorak-jakke. Den anden beskrives også som østeuropæisk af udseende, 30 år, 180 centimeter og spinkel af bygning. Han har hvid hudfarve og lyst hår," lyder det fra politiet.

Publiceret 21 February 2019 11:13

SENESTE TV