DIS-Egedal, Slægt & Data og den landsdækkende forening Danske Slægtsforskere byder på et stort arrangement i Stenløse Kulturhus.

DIS-Egedal, Slægt & Data og den landsdækkende forening Danske Slægtsforskere byder på et stort arrangement i Stenløse Kulturhus.

Stort slægtsforskertræf i Stenløse

DIS-Egedal, Slægt & Data og den landsdækkende forening Danske Slægtsforskere er klar med stort arrangement i kulturhuset

DIS-Egedal, Slægt & Data og den landsdækkende forening Danske Slægtsforskere er værter ved et stort Åbent Hus arrangement torsdag den 21. marts kl. 19 i Stenløse Kulturhus.

Gennem de senere år er slægtsforskning for alvor flyttet fra arkivernes læsesale til Internettet. Det er en udvikling, som ser ud til at fortsætte med rivende fart. Nye arkivalier og databaser til navnesøgning gøres tilgængelige på Internettet dagligt. Man kan nu døgnet rundt finde oplysningerne om sine aner på Internettet.

Aftenens tre foredrag vil bringe deltagerne gennem et bredt udvalg af muligheder for at opbygge sin anetavle samt følge anerne og deres familier på deres vej gennem livet. Man hører om kirkebøger fra midten af 1600-tallet til midten af 1900-tallet og om folketællinger fra 1787 til 1940.

Bent Thygesen, formand for DIS-Egedal, udtaler:

Stolte

”Vi er i DIS-Egedal stolte over at kunne huse dette store Åbent Hus arrangement i Stenløse Kulturhus. Vi håber at se mange med interesse for slægtsforskning til arrangementet både fra Hovedstaden og fra Sjælland. Det bliver det eneste fællesarrangement øst for Storebælt med Danske Slægtsforskere i første halvår 2019”.

De tre foredragsholdere er Kirsten Sanders, formand for Danske Slægtsforskere, Per Andersen, næstformand for Danske Slægtsforskere og leder af Slægtsforskernes Bibliotek samt Rolf Kjær-Hansen, arkiv- og museumsleder i Egedal Kommune.

Tilmelding er påkrævet på hjemmesiden: www.kenddinerodder.dk

Publiceret 21 February 2019 08:59

SENESTE TV