”Kundernes valg af Børnekaffe betyder, at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge og nå målet om at åbne for rådgivning om morgenen,” siger Rasmus Kjeldahl fra Børns Vilkår. Pressefoto

”Kundernes valg af Børnekaffe betyder, at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge og nå målet om at åbne for rådgivning om morgenen,” siger Rasmus Kjeldahl fra Børns Vilkår. Pressefoto

Ølstykke-borgerne er vilde med Børnekaffen hos Circle K: Stor lokal opbakning til Børns Vilkår

"Vi er meget glade for, at så mange i Ølstykke og andre steder vælger at støtte BørneTelefonen, når de køber deres kaffe i Circle K,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl

709 kopper.

Så mange gange har butiksansatte hos Circle K i Ølstykke siden december måned langet Børnekaffe over disken til deres kunder. Det er et rekordhøjt salg af Børnekaffe blandt alle 14 Circle K-butikker i det nordvestlige område af København.

Kundernes penge er i den gode sags tjeneste: Hver gang man køber en Børnekaffe, støtter man BørneTelefonen hos Børns Vilkår med 2,50 krone, og Circle K fordobler beløbet til 5 kroner per kop.

”Tusind tak for støtten. Vi er meget glade for, at så mange i Ølstykke og andre steder vælger at støtte BørneTelefonen, når de køber deres kaffe i Circle K,” siger direktør i Børns Vilkår, Rasmus Kjeldahl i en pressemeddelelse.

Kæmper for BørneTelefonen

På landsplan er der indtil i dag solgt kopper svarende til en donation til BørneTelefonen på 284.435 kroner. Målet med salget af Børnekaffe er at samle 1 million kroner ind, inden kampagnen slutter den 31. marts, så BørneTelefonen kan udvide sin åbningstid.

Derfor håber man i Børns Vilkår, at kunderne i butikkerne i det nordvestlige område af København fortsat vil støtte BørneTelefonen gennem køb af Børnekaffe.

”Kundernes valg af Børnekaffe betyder, at vi kan hjælpe endnu flere børn og unge og nå målet om at åbne for rådgivning om morgenen,” siger Rasmus Kjeldahl.

Sidste år var der 207.858 henvendelser på BørneTelefonen fra børn, der havde brug for at tale med en voksen. Desværre kunne kun 76.245 af dem besvares.

En undersøgelse på BørneTelefonen.dk viser, at mange børn har det svært om morgenen. Faktisk svarer over halvdelen (54 %) i undersøgelsen, at de sjældent eller aldrig har lyst til at stå op om morgenen. Derfor er der behov for at udvide åbningstiden på BørneTelefonen, så børnene også kan ringe om morgenen.

Hver gang man køber en Børnekaffe, støtter man med 2,50 krone, og Cirkle K fordobler beløbet til 5 kroner per kop.

Børnekaffen kan købes i Circle K’s butikker til den 31. marts 2018.

Publiceret 22 February 2019 06:01

SENESTE TV