"Jeg er super glad for den nye aftale. Det er en rigtig god nyhed for Egedal - både for borgerne og erhvervslivet," siger Karsten Søndergaard.

Karsten Søndergaard jubler over trafikaftale om Frederikssundsmotorvejen: "Rigtig god nyhed for Egedal"

"Regeringen skal have stor ros at sætte fokus på den trafikale udvikling i Nordsjælland," siger Egedals borgmester Karsten Søåndergaard

Af
Kenneth Tanzer

Tidligere i dag kunne Regeringen præsentere en ny trafikaftale, som blandt andet betyder, at tredje og sidste etape af Frederikssundsmotorvejen bliver færdiggjort.

Og det er en nyhed, som bliver modtaget med stor glæde hos Egedals borgmester Karsten Søndergaard.

"Jeg er super glad for den nye aftale. Det er en rigtig god nyhed for Egedal - både for borgerne og erhvervslivet. Regeringen skal have stor ros at sætte fokus på den trafikale udvikling i Nordsjælland," siger Karsten Søndergaard til Lokalavisen Egedal.

Han lægger ikke skjul på, at planerne om en færdiggørelse af Frederikssundsmotorvejen har været længe undervejs.

Endelig en afklaring

"Det har taget sin tid, men nu ligger der endelig en afklaring om økonomi og anlægsstart. Det har stor betydning, at der nu liger en konkret plan for den sidste etape," siger borgmesteren, der også knytter en kommentar til planen om en Ring 5-motorvej mellem Køge og Frederikssundsvej.

"Ideen med en sydlig Ring 5-motorvej er rigtig set. Det kan jeg godt støtte, men Frederikssundsmotorvejen skal have første prioritet. Derefter kan vi begynde at snakke om Ring 5," siger Karsten Søndergaard.

Publiceret 13 March 2019 12:34

SENESTE TV