Her overrækker Jens Levring, Lions Hillerød, tv-apparater på Hillerød Hospital. Pressefoto

Her overrækker Jens Levring, Lions Hillerød, tv-apparater på Hillerød Hospital. Pressefoto

Lions i Egedal hjælper børneafdelingerne på Hillerød Hospital

De lokale Lions-klubber har doneret 1200 malebøger og nye tv-skærme

Lions-klubberne i Egedal Kommune samarbejder med de øvrige Lionsklubber i Nordsjælland om hvert år at give 1200 malebøger til børneafdelingerne i Hillerød Hospital.

Malebøgerne indeholder 24 eventyr af H C Andersen og er meget populære blandt de små patienter og deres pårørende. Børnene kan selv læse eventyrerne eller få dem læst op af forældre eller bedsteforældre. Ved hvert eventyr er der et billede, som kan farvelægges, og når børnene udskrives, kan de tage bøgerne med hjem.

Ligeledes til børneafdelingerne i Hillerød Hospital er Lionsklubberne i Egedal med til at donere TV-skærme til opholdsstuerne, hvor de hidtil kun har haft små 32” skærme, som vanskeligt kan ses af alle.

"Disse projekter er blot eksempler på de mange gode formål både lokalt og internationalt, som Lionsklubberne i Egedal støtter. I Stenløse-Veksø skaffer vi midlerne fra overskuddet af bl.a. børnedyrskuet i Veksø og Lions’ julelotteri samt frivilligt arbejde for Gundsø Teater og Musikforening. Alle indsamlede midler går ubeskåret til velgørende formål, idet udgifter til administration betales af klubbens medlemmer," siger Hans Martin Christensen fra Lions i Stenløse-Veksø.

Publiceret 14 March 2019 06:03