8.A på Bækkegårdsskolen i Ølstykke kunne lade sig hylde for at modtage fire ud af syv priser til den årlige filmgalla. Privatfoto

8.A på Bækkegårdsskolen i Ølstykke kunne lade sig hylde for at modtage fire ud af syv priser til den årlige filmgalla. Privatfoto

700 tog til filmgalla i Ølstykkehallen: Bækkegårdsskolen løb med fire ud af syv priser

Eleverne fra 8.A på Bækkegårdsskolen i Ølstykke blev hyldet til onsdagens store filmfestival

Af
Kenneth Tanzer

Hvis eleverne i 8.A på Bækkegårdsskolen i Ølstykke smiler ekstra meget i disse dage, så er det fuldt forståeligt.

Onsdag aften snuppede klassen nemlig fire ud af syv priser til Ung Egedals Filmfestival i Ølstykkehallen.

Små 700 mennesker kunne se Bækkegårdsskolen vinde for "Bedste Storytelling", "Bedste Skuespil", "Bedste Plakat" og ikke mindst "Bedste Film".

"Vi vil gerne sige tusinde tak for denne pris - og tusinde tak til dig, Martin (instruktøren Martin Strange Hansen, red), for at hjælpe os med at gøre vores skuespil bedre. Og vi vil selvfølgelig også gerne sige tak til hele vores klasse for at støtte os undervejs i projektet," lød det fra Emma Harpøth Bonnevier-Ekman, da hun på vegne af klassen modtog én af priserne.

Bækkegårdsskolens sejrsfilm, der har titlen "Karakter", handler om venskab, håb og selvværd.

"Vi valgte dette emne, da det er noget, som vi kan forholde os til og genkende i vores hverdag," lyder det fra Emma Harpøth Bonnevier-Ekman.

Bowling i præmie

Filmen, der får ros for at være en klassisk fortælling, bliver båret frem af en god historie med et godt budskab til alle.

"Der var en god balance mellem den enkelte skuespiller og hele holdet af skuespillere," lyder begrundelsen på valget af "Karakter".

Eleverne på Bækkegårdsskolen fik en præmie, som bestod af en times bowling i Ballerup Bowling inklusiv snackkurv og sodavand for hele klassen og lærere.

Publiceret 15 March 2019 06:04

SENESTE TV