Der er grund til jubel hos HØJ Håndbold. Klubbens stærke damehold har netop sikret sig oprykning til 2. division. Pressefoto

Der er grund til jubel hos HØJ Håndbold. Klubbens stærke damehold har netop sikret sig oprykning til 2. division. Pressefoto

Jubel: HØJ Elite’s damer er klar til 2. division

Efter en sikker sejr over Slagelse, har HØJ Elite’s damehold sikret sig en plads i 2. division fra næste sæson

HØJ’s damer kan godt lade champagnepropperne sprænge.

Holdet har nemlig sikret sig oprykning til 2. division tre runder før turneringen slutter. Det skete med en sikker sejr over Slagelse.

"Allerede før kampen kunne vi mærke, at alle spillere var opsatte på, at det skulle være dagen, hvor vi tog oprykningen. Vi startede kampen i et hæsblæsende tempo, hvilket betød en pausestilling på 15-7. Selvom kampen reelt var afgjort der, satte vi ikke tempoet ned - tværtimod. Vi fortsatte det høje tempo kampen ud, hvilket resulterede i den komfortable sejr," siger HØJ Elite’s trænerteam, Anders Krogh og Michal Piotrowski.

2. division har været holdets målsætning allerede fra starten af sæsonen.

”Kampen blev kulminationen på en lang sæson, hvor alle spillere har knoklet for at nå målet. En kerne af spillere fra sidste sæson, lidt nye spillere udefra og nogle dygtige U18-spillere har alle trænet stenhårdt for, at det her har kunnet lade sig gøre”, fortæller Anders Krogh.

Publiceret 16 March 2019 07:05

SENESTE TV