"Vi skal være endnu mere synlige her i Egedal Kommune”, siger Helen Kuhre, der er ny filialdirektør i Danske Banks afdeling i Stenløse.

Ny filialdirektør i Danske Bank Stenløse vil åbne banken mere op

Helen Kuhre er startet som filialdirektør i Danske Banks afdeling i Stenløse - nu vil hun gøre banken mere synlig i Egedal

Helen Kuhre, 48 år, kommer fra en stilling som souschef i Danske Banks afdeling i Bagsværd.

Siden 2006 har hun haft lederstillinger i Danske Banks filialer i Albertslund, Taastrup, Søborg og senest i Bagsværd. Nu ser Helen Kuhre frem til at bygge videre på det gode fundament, som teamet på ti medarbejdere har skabt i Stenløse.

”Vi skal gøre os fortjent til kundernes tillid og tilfredshed. Det gør vi ved at give vores kunder en god og relevant rådgivning, der tager udgangspunkt i netop deres situation, og når de har brug for det. Og så skal vi være endnu mere synlige her i Egedal Kommune”, siger Helen Kuhre.

Hun peger på, at det er vigtigt, at lokalområdet står sammen og fastholder de gode tilbud til borgerne i foreninger, i centret og ude i kommunen.

”Til de formål åbner vi gerne banken mere op og lægger hus til møder, for eksempel i netværk, foreninger, klubber og så videre”, understreger Danske Banks nye filialdirektør.

Danske Bank i Stenløse har planer om flere møder for kunderne i kommunen. Lige nu er der planlagt flere dialogmøder om sagen i Estland i foråret, hvor interesserede kunder får mulighed for at høre mere om sagen og få svar på deres spørgsmål.

”Vi kan godt forstå den kritik, vi møder fra omverdenen om den her sag. Derfor inviterer vi også vores kunder til møder, så vi kan tage en åben dialog om, hvad der skete i Estland, men også hvor vi er i dag”, siger Helen Kuhre i en pressemeddelelse.

Publiceret 16 March 2019 06:04

SENESTE TV