Byrådsmedlem Jacob Peter Loessl forlader Radikale Venstre i Egedal Kommune.

Byrådsmedlem Jacob Peter Loessl forlader Radikale Venstre i Egedal Kommune.

Fra radikal løsgænger til bare løsgænger: Jacob Peter Loessl melder sig ud af Radikale Venstre

"Det er meget trist, da jeg grundlæggende deler Radikale Venstres værdier, men jeg forlader partiet, fordi jeg er uenig i den politiske linje den tilbageværende radikale byrådsgruppe," siger Jacob Peter Loessl

Jacob Peter Loessl, byrådsmedlem for Radikale Venstre i Egedal Kommune, tog i oktober tog konsekvensen og forlod partiets byrådssamarbejde for at blive "radikal løsgænger".

Nu oplyser han i en pressemeddelelse, at han melder sig ud af Radikale Venstre for at blive løsgænger.

"Det gør jeg efter længere tids overvejelser. Det er meget trist, da jeg grundlæggende deler Radikale Venstres værdier. Jeg forlader partiet, fordi jeg er uenig i den politiske linje den tilbageværende radikale byrådsgruppe i Egedal har lagt. De to radikale byrådsmedlemmers beslutning om at trække sig fra budgetaftalen og deres efterfølgende politiske retorik kan jeg ikke se mig som en del af," lyder det fra Jacob Peter Loessl, som fortsætter:

"Den radikale byrådsgruppe vælger at trække sig fra en budgetaftale netop i det år, hvor et nyt byråd har indledt en proces for at forsøge at rette op på mange års reduktioner på skoleområdet. Det hænger ikke sammen med min opfattelse af radikal politik. For mig handler politik om at søge maksimal indflydelse og dermed også at skulle tage et medansvar. Radikale Venstre har for mig altid stået placeret i midten og langt fra en populistisk dagsorden. Jeg respekterer vores uenighed - vores mål er måske ikke så forskellige - men jeg skal kunne se mig selv i spejlet. Jeg vil ikke ikke tages til indtægt for den linje de to resterende radikale i Egedal Byråd har lagt," siger han.

Publiceret 18 March 2019 09:37

SENESTE TV