Forfatteren Anne Hjælmsø kommer og fortæller gode historier og dejlige oplevelser med gamle og demente mennesker. Mostphoto

Forfatteren Anne Hjælmsø kommer og fortæller gode historier og dejlige oplevelser med gamle og demente mennesker. Mostphoto Monkey Business Images

Demens-foredrag med Anne Hjælmsø i Damgårdsparken

Alzheimerforeningen i Egedal byder på foredrag

Alzheimerforeningen i Egedal byder torsdag den 21. marts kl. 19.00 på et foredrag med Anne Hjælmsø i Aktivitetscentret Damgårdsparken 7 i Stenløse.

Forfatteren Anne Hjælmsø kommer og fortæller gode historier og dejlige oplevelser med gamle og demente mennesker. Om den glæde der opstår ved at skabe og dele oplevelser, om at more sig sammen og få det bedste ud af alting.

Anne er professionel som forfatter og foredragsholder – og samtidig en helt almindelig datter med en 96 årig mor, der lider af Alzheimers og bor på plejehjem.

”Jeg været på plejehjemmet 400 gange. Men mon ikke også min mor har passet mine børn 400 gange – eller mere," siger Anne Hjælmsø.

Efter foredraget afholder lokalforeningen sin årlige generalforsamling. Alle er velkomne, og der er gratis adgang i Aktivitetscentret.

Publiceret 19 March 2019 06:17

SENESTE TV