Ledøje-Smørum Tennisklub har succes på flere fronter. Nu er klubben blevet kåret til

Ledøje-Smørum Tennisklub har succes på flere fronter. Nu er klubben blevet kåret til "årets tennisklub i 2018". Her ses tre medlemmer med diplom, nemlig Michael Fredsbo (til venstre), Kirsten Krag og Frederik Hausner Petersen.

Kæmpe triumf: Lokal tennisklub kåret til "årets tennisklub"

Ledøje-Smørum Tennisklub opnår fornem hæder. Klubben er af Dansk Tennis Forbund valgt som "Årets Tennisklub 2018"

"Vi er naturligvis meget stolte over denne pris. Det er et stort skulderklap til vores klub."

Frederik Hausner Petersen, ungdomstræner i Ledøje-Smørum Tennisklub, svæver sammen med de øvrige medlemmer af den lokale tennisklub på en lyserød sky i disse dage.

Ledøje-Smørum Tennisklub er nemlig af Dansk Tennis Forbund blevet kåret som "Årets Tennisklub 2018".

"Det er helt fantastisk. I februar blev vi nomineret, som én blandt fire af Danmarks bedste tennisklubber i de forskellige unioner, men at vi nu står med prisen, ja det er virkelig en stor glæde," siger Frederik Hausner Petersen til Lokalavisen Egedal.

Rivende udvikling

For at blive nomineret til årets tennisklub er der nogle parametre, klubben skal leve op til, nemlig rekruttering, fastholdelse og talentudvikling.

"Vi er en tennisklub i rivende udvikling – vi har et højt aktivitetsniveau, god vækst i medlemstallet og højt humør," siger han.

Ledøje-Smørum Tennisklub kan juble over fornem pris.

Ledøje-Smørum Tennisklub kan juble over fornem pris.

Klubben, der sidste år fejrede 40 års jubilæum, er kendetegnet ved at have en stor base af frivillige, der stiller op, når der er behov for det – uanset om det gælder hygge-arrangementer for medlemmerne eller aktiviteter for at hverve nye medlemmer.

"Vores medlemsfremgang i 2017 betød, at vi blev blandt top 15 tennisklubber i Danmark målt på medlemsudvikling. Det er vi naturligvis stolte over. Der er ingen tvivl om, at vi lever rigtig højt på det sociale i vores klub, og at det fastholder rigtig mange af vores juniorspillere. De synes, det er rart at være i klubben – om det så er på eller uden for banen," siger Frederik Hausner Petersen i en pressemeddelelse.

Publiceret 20 March 2019 04:45

SENESTE TV